Arkadaşlar il tercihlerinde İstanbul kaçıncı sıralara kadar geliyor.
zebit tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@İbbfli19 evet hocam illerin kontenjan sayısı önemli sayı ne kadar fazla ve sıralaman iyise şansın o kadar fazla. Ne zaman başlayacağı ve sonuçlanacağı konusunda ise bilgim yok.
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Duyumlarin bakanlık kaynaklı olduğu belli neticede birden fazla kaynak eş zamanlı aynı bilgiyi veriyor ancak son kertede kararı verecek kişinin bakan olduğunu unutmamalıyız. Duyum veren arkadaşlarımızın mahçup olmasına gerek yok aksine bizleri bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum. Benim asıl kafama takılan şey mülakat sonuçları ile kararname arasındaki illiyet nedir? Ne gibi bir mantığı var aynı anda açıklanmasının?
zebit tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Duyumlarin bakanlık kaynaklı olduğu belli neticede birden fazla kaynak eş zamanlı aynı bilgiyi veriyor ancak son kertede kararı verecek kişinin bakan olduğunu unutmamalıyız. Duyum veren arkadaşlarımızın mahçup olmasına gerek yok aksine bizleri bilgilendirdiğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum. Benim asıl kafama takılan şey mülakat sonuçları ile kararname arasındaki illiyet nedir? Ne gibi bir mantığı var aynı anda açıklanmasının?
-
@İbbfli19 il tercihlerini kast ediyor. Seçtikten sonra tekrar değiştirme imkanı varmış sanırım .
-
Arkadaşlar istenen belgeleri herhangi bir il müdürlüğüne elden teslim edebileceğimiz yazıyor. Müdürlüğün hangi birimine teslim etmemiz gerektiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@Brk2134 3 Şubat'a kadar herhangi bir şey gözükmüyor hocam. O tarihe kadar bir şey yapmanıza gerek yok.
-
@İbbfli19 evet hocam illerin kontenjan sayısı önemli sayı ne kadar fazla ve sıralaman iyise şansın o kadar fazla. Ne zaman başlayacağı ve sonuçlanacağı konusunda ise bilgim yok.
-
@İbbfli19 hocam konuya ben de tamamen hakim değilim ancak başarı sıra nosu daha iyi olan öncelikli oluyor sanırım. Üniversite tercihleri gibi düşün.
-
Arkadaşlar il tercihlerinde İstanbul kaçıncı sıralara kadar geliyor.
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Kethüda kısacası belgelerin hepsinin çıktısını alıp el yazısı ile doldurup yolluyoruz. Teşekkürler hocam.
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaşlar özgeçmiş dışındaki istenen belgeleri el yazısı ile mi dolduruyoruz yoksa bilgisayardan mi dolduruyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim