Insallah ramazan ayı tüm emek veren hak eden kisiler icin hayirli olur hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Pugxy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ateş olmayan yerden duman cıkmazmıs diye bir söz vardır.Belki de yarın bu iş bitecek biz sahurumuzu yapalım en iyisi Allah kalbimizdekini hayırlı etsin hayırlı olanları kalbimizde eylesin inşallah.
-
Arkadaslar ben de dguy'u kazandigim icin il goc uzman yardimciligindan feragat ettim. Yedekte ki arkadaslara hayirli ugurlu olsun simdiden Allah utandirmasin.
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaslar ankara için eğitim basladı bu hafta gelmeyen daha 22 kişi var 78 kişi eğitimi suan avdb de alıyoruz 70 kişi oecd de suana kadar kimse vergi dairelerine dagıtılmadı 25 ekimde eğitim bitecek sonra belirlenecek yerler soruşturması bitmeyen merak eden arkadaslar illaki vardır durum bu sekilde ankara için.
-
Bekliyoruz ama bu beklemenin sonu insallah mutlu biter. Artik bu sefer gol deriz. Allahim lutfen
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@aliyar gecen sene guy mulakatina giren bir arkadasim mulakata girdigi gun bir kisinin ogleden sonra mulakati oldugu icin saat 2 gibi geldigini soylemisti sanirim bir problem olmaz fakat yine de sen bilirsin hocam
Not:o kisi mulakattan gecmis ve goreve baslamis belki sana da ugur getirir -
Allahını seven üzerime duyum atsın bu belirsizlikte en azından insanın içinde bir umut oluyor.
-
@paretowilfredo sagolasın üstad duyumlarına sağlık :)) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik demek ki. Sonunda vuslat varsa özlemek güzeldir. Insallah hakeden herkes hayırlı sonuçlar alacak.
-
Benim mülakatım 11 Şubat 2019 tarihindeydi yani ilk gündü.
Sorulan sorular:
Kendini tanıt
1.İl göç uzman yardımcısı ne iş yapar?
2.Beklediğin başka mülakat var mı?
3.Sınır dışı edilemeyecek yabancılar kimlerdir?
4.Merkantalizim nedir? Quesnay kimdir?
5.Gelir Dağılımı nedir?Türkiye'nin gini katsayısı kaçtır?Mülakatım yaklaşık olarak 4.30 dakika sürdü aynı gün mülakata girdiğim kişilerden nispi olarak daha azdı ortalama mülakat süresi ilk gün için 6-6.30 dakika civarı sürmüştü.Genel olarak sordukları soruları doğru cevapladım.Mülakat komisyonundaki her bir kişi bir soru sordu diyebilirim ve son olarak gelecek sefere açılacak ilan sonucu mülakata kalacak kişilere şimdiden başarılar diliyorum Allah yardımcıları olsun.Umarım bu yazdığım sorularla onlara da yardımcı olabileceğimdir.
-
@yamanoglan İnşallah bir an önce açıklanir ve güzel sonuçlar alırız. Artık bi cephede daha kaybetmek istemiyorum.
Pugxy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
@Oba66, içinde söyledi: 2018 dguy kazananlar.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,şuan işe başlamış arkadaşların bilgisi varsa çalışma yerleri belli mi,eğitim süremiz ne kadar ve misafirhanede ne kadar süre kalabiliyoruz? bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam calisma yerleri belli degil egitim suremiz sanirim 4 aymis misafirhanede kalma suresi icinde oecd misafirhane resepsiyonunu arayip sorabilirsiniz. Suan icin mulakatta bekledigimiz salonda bekliyoruz. Aksama kadar cay iciyoruz vb. Egitim 4 kasimda baslicakmis calisma yerleri egitim sonunda belli olacakmis. Hayirli olsun.
-
@atamaonayı evet hocam hayirli olsun bende simdi duydum guzel haberi.
-
Insallah bu hafta veya en fazla gelecek hafta basi hayirlisi ile cagiriliriz
-
@MiltonKeynes hocam bende avdb deyim. Bir arkadas sordu eğitim müdürlüğüne avdb olarak biz personel ihtiyaclarını bildirdik artık gib ne zaman cıkarsa ilana dediler
-
Evet arkadaslar dguyların iki haftaya başlayacagını oecd de söylemişler suan orda vimer de eğitim alan arkadaslara baska sehırden guy eğitimi alacakların mevzuat egıtımıni iptal etmişler
-
@m-ali34 hocam ankarada eğitimler basladı bu cuma temel eğitim bitecek. hazırlayıcı egitime baslanılacak ve 25 ekimde eğitim sonlandırılacak sonra vergi dairelerine dagıtılacak. Ankaradan 70 kişi VİMERe gönderildi onların eğitimi farklı. Ayrıca hocam diper sordugunuz sey için ise kimin neyi nasıl beklediği ile ilgilidir. Bazılarımız halinden memnun bazılarımız hakimlik kaymakamlık calışıyor. Dairelere verilmeden kimse Guyun ne iş yaptıgını tam olarak anlayamaz.
-
@ilanmılano yedeklerden baslayan var birinci yedek bizim birimde başlamıştı ama suan kaca kadar yedek geldi basladı tam bilmiyorum ama birincş yedek basladı hocam
-
Arkadaslar ankara için eğitim basladı bu hafta gelmeyen daha 22 kişi var 78 kişi eğitimi suan avdb de alıyoruz 70 kişi oecd de suana kadar kimse vergi dairelerine dagıtılmadı 25 ekimde eğitim bitecek sonra belirlenecek yerler soruşturması bitmeyen merak eden arkadaslar illaki vardır durum bu sekilde ankara için.
-
Bazı kisiler icin muhtara sorulmus(sorulma oranını kazananların %50'si oranında oldugunu diyebilirim) fakat genel olarak bir gelisme yok maaalesef bekliyoruz.
-
Ankarada baslayan arkadaslar vimerde mi basladılar bi soyleseler iyi olacak vimer istemiş herkesi diye bir soylenti var