Merhaba arkadaşlar.Daha önce de bu başlıkta yazmıştım.Bekleyip sürekli şikayet etmekle hiçbir şey değişmez. KDK ya sgk özelinde fakat tüm a grubu kadrolardaki mülakat süreçleriyle ilgili şikayetinizi yapın. Sürecin uzun olması hem insanları yıpratıyor hem de mülakatların güvenilirliğini şüpheye düşürüyor. Merak etmeyin başvuruda isminizin açıklanmasını istemiyorsanız böyle bir seçenek de mevcut. Sadece 5 dakikanızı alacaktır.Emin olun twitter dan daha etkili olacaktır. Saygılar...
aliyar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Merhaba arkadaşlar.
Az önce SGK özelinde bütün kamu kurumlarındaki mülakat süreçlerinin uzun olmasını KDK ya şikayet ettim. İçimden gelerek bunu yaptım. Daha önce de biri yazmıştı benzer birşey.
Sizden ricam sizin de KDK ya şikayette bulunmanız yönünde. Çünkü bu süreç bitince 3/4 yine işsiz kalacak. Yine sınavlara girecek ve yine bekleyecek. Demem o ki bize bizden başkasının faydası yok. Bir şikayet de siz yapın. Bir ihtimal belki bir Allah ın kulu sesimizi duyar da bundan sonra bir iki hafta da olsa süreçler daha kısa olur. Sağlıcakla... -
Kimse bana cevap vermemiş ya la
Arkadaşlar mülakat diyorum, referans diyorum, olmazsa şansım nedir diyorum.Anlatabiliyor muyum? Kimse bundan haberdar değilmiş gibi davranmasın lütfen.Özellikle tecrübeli arkadaşlar ve @PARETOWİLFREDO referans olmadan ne kadar şansım var acaba? Görüşlerinizi merak ediyorum.
-
@Antimülakat @paretowilfredo teşekkür ederim cevap için..
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba arkadaşlar.
İzlenimlerim şöyle; komisyon gayet iyi, işini yapmaya çalışıyorlar, verdiğiniz cevaplara göre değişik sorular gelebiliyor. Bu yüzden cevaplarınızda net olmanızı öneririm. Sakin olup kendinizi iyi ifade etmeye bakın. Çalışan arkadaşlara kendi alanlarıyla ilgili sorular gelebiliyor. Bana da çalıştığım kurumla alakalı 2-3 soru geldi. Onun dışında gelen sorular birkaç tane bilgi ve birkaç tane de 'bütün yetkiler sende olsa şunu nasıl halledersin' formatındaydı. Herkese kolay gelsin.
aliyar tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
Ben geçen hafta aradım 2 gün boyunca sonunda açıp süreç devam ediyor başka bişey söyleyemeyiz dediler
-
Arkadaşlar evrak tesliminde soran oldu mu işe başlama takvimi belli mi acaba?
-
@pareto_wilfredo üstad guylar çağrılmaya başlandı. Dguyla ilgili var mı bir gelişme, duyum?
-
Merhaba arkadaşlar.
İzlenimlerim şöyle; komisyon gayet iyi, işini yapmaya çalışıyorlar, verdiğiniz cevaplara göre değişik sorular gelebiliyor. Bu yüzden cevaplarınızda net olmanızı öneririm. Sakin olup kendinizi iyi ifade etmeye bakın. Çalışan arkadaşlara kendi alanlarıyla ilgili sorular gelebiliyor. Bana da çalıştığım kurumla alakalı 2-3 soru geldi. Onun dışında gelen sorular birkaç tane bilgi ve birkaç tane de 'bütün yetkiler sende olsa şunu nasıl halledersin' formatındaydı. Herkese kolay gelsin. -
Arkadaşlar mülakata öğleden sonra gireceğim acaba sabah gittiğinizde yarıya kadar kalsın sonrası gitsin gibi bişeyler söylediler mi ya da sabah kim geldi kim gelmedi diye yoklama aldılar mı yani direkt öğleden sonra gitsem olur mu mülakata giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlareleme sınavına muhasebenin eklenmesi ortalamayı nasıl etkiler sizce?
-
Merhaba arkadaşlar.Daha önce de bu başlıkta yazmıştım.Bekleyip sürekli şikayet etmekle hiçbir şey değişmez. KDK ya sgk özelinde fakat tüm a grubu kadrolardaki mülakat süreçleriyle ilgili şikayetinizi yapın. Sürecin uzun olması hem insanları yıpratıyor hem de mülakatların güvenilirliğini şüpheye düşürüyor. Merak etmeyin başvuruda isminizin açıklanmasını istemiyorsanız böyle bir seçenek de mevcut. Sadece 5 dakikanızı alacaktır.Emin olun twitter dan daha etkili olacaktır. Saygılar...
-
Merhaba arkadaşlar.
Az önce SGK özelinde bütün kamu kurumlarındaki mülakat süreçlerinin uzun olmasını KDK ya şikayet ettim. İçimden gelerek bunu yaptım. Daha önce de biri yazmıştı benzer birşey.
Sizden ricam sizin de KDK ya şikayette bulunmanız yönünde. Çünkü bu süreç bitince 3/4 yine işsiz kalacak. Yine sınavlara girecek ve yine bekleyecek. Demem o ki bize bizden başkasının faydası yok. Bir şikayet de siz yapın. Bir ihtimal belki bir Allah ın kulu sesimizi duyar da bundan sonra bir iki hafta da olsa süreçler daha kısa olur. Sağlıcakla... -
Bana da mesaj falan gelmedi.Yok mu bilen biri mesaj gelmeli mi ki?