@elitnur önde gelen üniversitelerden değil de orta halli bi üniversiteden mezun olmak bizim için dezavantaj mı olur diye merak etmiştim. Açıköğretim konusunda hakimlikle ilgili bilgim yok ama bi dershane hocası açıköğretim mezunu bi öğrencisinin kaymakam olduğunu söylemişti. Cevabınız için teşekkür ederim
Dml tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idarihakimmm anladım hocam. Darısı başımıza diyelim o zaman
Dml tarafından gönderilen son iletiler
-
@idarihakimmm anladım hocam. Darısı başımıza diyelim o zaman
-
@elitnur önde gelen üniversitelerden değil de orta halli bi üniversiteden mezun olmak bizim için dezavantaj mı olur diye merak etmiştim. Açıköğretim konusunda hakimlikle ilgili bilgim yok ama bi dershane hocası açıköğretim mezunu bi öğrencisinin kaymakam olduğunu söylemişti. Cevabınız için teşekkür ederim
-
Arkadaşalar mezun olunan üniversitenin önemi var mı hakimlikte. Mülakat aşamasında önem arz ediyo mu nerden mezun olduğumuz.biraz alakasız sorular oldu ama merak ediyorum.
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
Arkadaşlar Eylül 2018 basımı hukuk kitaplarım var, sınava bunlardan çalışmayı düşünüyorum. Hukuk alanında çok fazla değişiklik oldu mu acaba, 2018 basımı kitaplar yeterli olur mu
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil konsensusta konu anlatımlı kitaplarla birlikte satışta şuanda. sadece çıkmış sorular kitabı yok galiba, ya da ben bulamamış olabilirim
konsensusa hangi siteden ulaşabilirim acaba
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar dönüşümün çıkmış sorular kitabı var, basım yılı ekim 2018. Kitap hakkında bilgisi olan var mi acaba. Kitabı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ekim 2018den sonra çok fazla değişiklik oldu mu ?
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
İş bankası sınavında hangi konulardan sorumluyuz bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi