2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@gizo11 iibf %20 kota. (İibf için sorduysanız)
-
@ynsss4 45 gün şartını bilmiyordum hocam 45 o 1 ay içinde muhabese ve maliyeye bastırıp hukuk iktisat tekrarla yetişir İnş
-
@Hayaller71 hocam süreçte eski iseniz yetisir hele ki guy için yeterli olur zaten. Tabi eski sistemdeki guy gibi gelirse. Hem şu dönemde kpss de bakiyorsunuzdur yani sıkı bir çalışma ile neden olmasın. Ve sahsen planlarimi maliye üzerine kurmuyorum benim 3 yılımı yedi maliye gelir diye beklemeyin benden tasviye:)
-
@RootofAllEvil Benim de dikkatimi çekti çok yüksek ihtimal adli ve idari sınavı ayrı olacak
-
@ynsss4 2019 da girmiştim kardeşim kpssye yani çok yeni sayılmam bide dediğiniz gibi maliye beklemekle olmuyor en son yapılan hakimliği kazandım ama buna güven olmuyor o yüzden en sağlama almak adına maliye alımına odaklanmaya çalıyorum İnşallah kazanırsın güzel yerleri
-
@Hayaller71 ne güzel işte hocam:) belki atanacaksin buna gerek kalmayacak
-
@Hayaller71 Inşallah hocam emek veren hak eden herkes gönlündeki yere atansin
-
@ynsss4 inşallah kardeşim sağolasınn
-
@ynsss4 30 gün olarak değişmedi değil mi hpcam o şart ?
-
@EsTerGon-Kalesi teoride 30 uygulamada 40-45 gün diye biliyorum hocam.
-
@ynsss4 tmmdır hocam sag olun
-
Şu kota olmasa....
-
Bekleyenler için hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
-
@pabloescobarr anladım hocam
-
Arkadaşalar mezun olunan üniversitenin önemi var mı hakimlikte. Mülakat aşamasında önem arz ediyo mu nerden mezun olduğumuz.biraz alakasız sorular oldu ama merak ediyorum.
-
@Dml kaymakamlıkta açıköğretim fakültesine sıcak bakmadıklarını biliyorum hakimlikte hiç duymadım ama özel okul devlet okulu ayrımı diyorsanız özel okuldan mezun olup da ( burssuz) idari yargı hakimliği kazanan yakınım var.
-
@elitnur önde gelen üniversitelerden değil de orta halli bi üniversiteden mezun olmak bizim için dezavantaj mı olur diye merak etmiştim. Açıköğretim konusunda hakimlikle ilgili bilgim yok ama bi dershane hocası açıköğretim mezunu bi öğrencisinin kaymakam olduğunu söylemişti. Cevabınız için teşekkür ederim
-
@Dml özel üniversite burssuz okuyup kaymakam olan var hocam ... üniversitenin artık hiçbir önemi yok ...
-
Herkese kolay gelsin başarılar şimdiden. Bir sorum olacaktı ben iktisat çıkışlıyım anayasa ve vergi hukuku gördüm sadece iibf mezunu olmak yeterli mi idari hakimlik için yoksa bu iki derste yeterli olur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@Gürkan35 yeterli net bilgi