TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. huvelhak
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

huvelhak

@huvelhak

0
    İtibar
    80
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

huvelhak Takip etme Takip Et

huvelhak tarafından gönderilen son iletiler

• RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

İktisadi İdari Bilimler'den Ekonometri Bölümü mezunları başvurabiliyor mu acaba?

En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve fınans, sosyoloji, halkla ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmaları veya üniversitelerin sosyal bilimler, mühendislik fakülteleri ile tarih bölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış ve uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmış olmaları gerekir." Buna göre kaymakamlık sıanvına başvuru yapabilmek için yeni bölümler eklendi.

DİĞER içinde yayımlandı
      H
      huvelhak

@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@huvelhak, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

Selamlar herkese
      Arkadaşlar bu geçen seneki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan başvuru şartları ile ilgili bi sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Daha önce İktisadi İdari Bilimler Mezunu şartı aranıyordu ama şimdi bölümler yazılmış. Şimdi ben Ekonometri mezunuyum. Bu durumda bu sınava başvuramıyor muyum?

başvurursun da girersin de kazanabilirsin de 🙂

Ama kararname de Ekonometri bölümüne yer verilmemiş. Boşuna çalışmayalım 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      H
      huvelhak

Selamlar herkese
      Arkadaşlar bu geçen seneki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan başvuru şartları ile ilgili bi sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Daha önce İktisadi İdari Bilimler Mezunu şartı aranıyordu ama şimdi bölümler yazılmış. Şimdi ben Ekonometri mezunuyum. Bu durumda bu sınava başvuramıyor muyum?

DİĞER içinde yayımlandı
      H
      huvelhak