TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. muannit
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

muannit

@muannit

4
    İtibar
    55
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

muannit Takip etme Takip Et
    TCMB

muannit tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Özel bütçeli kurumlarla ilgili öncüllü bir soru vardı. Tam hatırlayamıyorum ama ilk öncül kendilerine ait mal varlıkları yoktur gibi bir şeydi, o soruya ne cevap verdiniz. Sınav esnasında hatalı soru gibi geldi bana.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit
    • RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

@pijamalıhakim ben listedeyim fakat girmeyeceğim.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit

@yorgunisletmeci benim duyurudan anladığım kadarıyla herhangi bir izne gerek yok ama kendi aracınız ile sınava gidecekseniz 199 üzerinden izin almanız gerekiyor. Sınavda giriş belgelerini toplayabilirler, o sebeple iki giriş belgesi bulundurmak hayrımıza olacaktır diye düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit

muannit tarafından gönderilen son iletiler

@veryansin Topuk boyunun çok yüksek olmaması daha ideal bence, ben lacivert takım giyeceğim. Gömlek tercihim ise pamukludan ziyade saten olacak, pamuklu çabuk kırışabiliyor. 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit

soruları görmemiz için 100 lira ödeyip Eskişehir'e gitmemiz mi gerekiyor? Ben mi yanlış anlıyorum okuduğumu?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit

Özel bütçeli kurumlarla ilgili öncüllü bir soru vardı. Tam hatırlayamıyorum ama ilk öncül kendilerine ait mal varlıkları yoktur gibi bir şeydi, o soruya ne cevap verdiniz. Sınav esnasında hatalı soru gibi geldi bana.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit

@yorgunisletmeci benim duyurudan anladığım kadarıyla herhangi bir izne gerek yok ama kendi aracınız ile sınava gidecekseniz 199 üzerinden izin almanız gerekiyor. Sınavda giriş belgelerini toplayabilirler, o sebeple iki giriş belgesi bulundurmak hayrımıza olacaktır diye düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit
    • RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

@pijamalıhakim ben listedeyim fakat girmeyeceğim.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit
    • RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020

ben de başvurdum lakin bana herhangi bir mail gelmemiş.

SINAVLAR içinde yayımlandı
      M
      muannit
    • RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları

@keynesinvarisi siyaset bilimi, 79 puan

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit
    • RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları

Türkçedeki anlatım biçimi sorusuna ve coğrafyadaki nüfusun dağılımı sorusuna itiraz ettim. Daha fazla insan itiraz ederse daha iyi sonuç alınabilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      muannit