arkadaşlar bedelliye başvurunca askerlikle ilişiğimiz nolacak. merkezi atamada başvuru yapabilecek miyiz. yoksa 21 günü fiilen bitirmedikçe askerlikle ilişiğimiz olduğundan hiçbir iş başvurusunda bulunamıcak mıyız.
essby tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
-
@foucault ekim sonu görünüyor. her ay o ayın sonuna ertelencek otomatikmen sanırım.
essby tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar asal yoklamada
"Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz."
diyor. benim yoklama problemim yoktu. mezun olduktan sonra tecil için gittiğimde yaptırmıştım. bedelli başvurusunda memura sordum. sizin yoklama probleminiz yok sadece celp dönemi bekleyin dedi. edevlette askerlik tecilim her ayın sonuna atıyor. bi sorun var mı bedelli başvurumda. asal yoklamada böyle yazması normal midir? -
@foucault ekim sonu görünüyor. her ay o ayın sonuna ertelencek otomatikmen sanırım.
-
@foucault, içinde söyledi: Bedelli Askerlik 2018
@essby hocam ben bunu yazan kisinin ne demek istedigini anlamadim. Mulakata cagrilmamasinin nedenini direk bedelliye vurmus ama e belki mulakat siralamasina giremedi ? Anlamadim cocuk mulakati kazanmis hakkiymis ama sanki cagrilmamis gibi yazmis..ama mulakati kazandigina dair bir bilgi yok. Direk bedelli bence bunun nedeni diyor ? Ben mi bisi kaciriyorum?
umarım bedelliyle ilgisi yoktur. puanı falan yetmediğindendir. yoksa bedelli sorun olcaksa iş kötü.
-
https:/ /forum.memurlar.net/konu/2344580/
durum böyleyse eyvah ki ne eyvah. gidene kadar askerlikle ilişiğimiz mi olacak şimdi. merkezi atamada da mı tercih yapamıcaz. hani bi sorun olmazdı kamudaki alımlarda. bu ülke neden vatandaşını sürekli mağdur ediyor. ben de bedelliye başvurdum. tecilim 30 eylüle kadar görünüyor edevlette. bakalım ne yazcak o günden sonra. kaçak falan görünürsem şaşırmam.
-
arkadaşlar bedelliye başvurunca askerlikle ilişiğimiz nolacak. merkezi atamada başvuru yapabilecek miyiz. yoksa 21 günü fiilen bitirmedikçe askerlikle ilişiğimiz olduğundan hiçbir iş başvurusunda bulunamıcak mıyız.