@ykps ben baktım da sadece taban puan yaziyo puan sıralamasını bulamadım
thechallanger69
@thechallanger69
thechallanger69 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
sürekli etkinlik yapmak lazım yüksek katılımlı ama katılım düşük kaliyo birkaç hafta gündemde kalsak bile yeterli diye düşünüyorum özellikle kısıtlamaların kalkacağı şu günlerde etkinliğe yuklenirsek istediğimiz sayıyı getirebiliriz
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@mervenil sanmam işaretlemeye dikkat ederim genelde
-
evet soruları yayınlasalar da en azından hatalarımızı görsek en azından
thechallanger69 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
gece açıklanması fazla mesai yapiyo olmalarından ama bugün bütün resmi kurumlar kapalı nasıl olacak ki
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
bugün 19 mayıs tatil günü nasıl aciklaniyo anlamadım
-
@angara06 nasıl bir düzenleme
-
evet soruları yayınlasalar da en azından hatalarımızı görsek en azından
-
@mervenil sanmam işaretlemeye dikkat ederim genelde
-
@yaslıkurt sinavin 1 günde açıklanması sistemsel hata ihtimali üzerinde düşündürüyor beni ama teknoloji ilerledi böyle birşey de olmaz anlamadım daha önceki sınavlarımda hiç böyle olmamıştı hep bekledigim civarda gelmişti
-
@yaslıkurt soru ve cevaplar millet aklında kalanı mi yazdı ben soru cevapların yayınlanmadığını biliyom
-
yaslikurt bir şekilde sinav cevap kağıdıyla soru kağıdının tarafımıza gönderilmesini isteyecez başka türlü olmaz emin olabilmemiz için
-
Arkadaşlar ben maksimum 5 ya da 6 yanlış beklerken 16 yanlışım geldi cevaplarımdan emindim niye böyle oldu anlamadım çelişkili sorular mi vardı ona göre itiraz edecem yorum yazarsanız sevinirim