Bu sene 1000 kisiden fazla olucaktir zaten ilanda her sene gibi 2019 sonucu aciklanmadan gelicektir bu senaryoyu onceden gorduk devlet 2016da son anda cikmisti gecen senede ayni ilerledi boyle gidiyor yani temmuz yada agustosta gelicegine inaniyorum
togi07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
togi07 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Grimmjow kardeşim benimde sıralamam 9 bin ama 2018 den puan var 75.53 civarı yani 2019 baz alırsanız sadece hayal kırıklığı olur 2019 puanları daha az ve sıralama daha iyi o yüzden 2018 puanlarını kullanıcak cogu kişi.2019 puanım ve sıralamam sizin gibi benimde o yüzden bende 2018 i kullanıcam
-
Olsun ya maksat muhabbet birazda gelmessede yapcak bir sey yok ancak pozitif dusunenlerdenim
-
Puanlarin son alimdaki gibi mi olucagini dusunuyirsunuz arkadaslar sizin dusunceniz nedir ortalama 1500 bir alim icin ,sayi sadece rastgeledir.Ancak ayni sayida ilan olmuyor yani binden fazla bir alim icin degerlendirin
-
Hocam kadroluya giren cikmiyor da sozlesmeliler yine girse girer ortalama siralamalar iki bin one gelir sahsi fikrim,herhangi bir duyum yok su an sadece tahmin
-
@ücüncütekil sozlesmelilerin hepsi girer ama asker polis olan olursa onlarda giremez bunun icin herhangi bir sayi veremem tabiki
-
@ücüncütekil dogru unuttum ayrica vakifbankta bddkda kucuk capli alim yapti 2000 kisi net cekildi herkesin onunden puanlar 2017 ve 2018 arasinda siralamaya bakinca 1 puan fark ediyor ilan 2019 kpssden once gelirse puanlarin cikmasinin bir izahi varmi?
-
Yok henuz duyum biraz sohbet motivasyon bizimkisi ama ilanlar 16 ve 17de hep son dakika geldi ve yine o civarda olur bu konuyu gozettiklerini insanlarin puanlarini gecte olsa degerlendirmeye calistiklari kanaatindeyim cunku bir defa olmadi bu sureci yasadik ilan sadece tahminim temmuz veya agustosta gelir 2018 puanlar ile 19 puanlarini cakistirmazlar.Benim merak ettigim insanlar son alimdaki puanlarin tek yil basvurusu oldugu icin dusuk oldugu kanaatindeydi en azindan bazi kesim ama bu sene oyle olmaz diyen kesim neye dayaniyor yani 1000 alim oldu ve en kotu ilk 5000 olsa dahi 15 binlere siralama dayandi buna ramen boyle konusup insanlari etkiliyorlar.Zaten 1000 guy 300 dguy ki 1300 kisi gitti cok enteresan kesim var
-
Arkadaslar 2017de sinava girmemistim o sene giren varsa puan ve siralamasini yazabilirmi? Cidden tercih edicegim ile karar verme adina ise yaricaktir ileriki surecte o yil hakkinda bilgim hic yok
-
Bu sene 1000 kisiden fazla olucaktir zaten ilanda her sene gibi 2019 sonucu aciklanmadan gelicektir bu senaryoyu onceden gorduk devlet 2016da son anda cikmisti gecen senede ayni ilerledi boyle gidiyor yani temmuz yada agustosta gelicegine inaniyorum
-
@modigliani-0 76 ya yakinim hocam ::)) saka bir yana dogruluk payi yuksek ancak sinav derecesine gore puanlar bu sene 2016 gibi olursa tabikide mumkun degil gelmesi son sene zaten kimsenin beklemedigi bir guy tablosu gorduk.Bu sene beklediginiz yada duydugunuz alim sayisi araligi varmi,sahsen binden fazla olucagini dusunuyorum genelde ayni sayilar tekrarlanmiyor alimlarda