Büyük bir şehrin süreksiz dairesinde guy olmama ve iş yoğunluğu tavan olmasına rağmen kıt olan bu dönemde hakka girmemek için başvurmadım(87, 6) ama geçen alımda guy olup kazanan bazılarını gördüğüm için büyük hayal kırıklığına uğradım. En büyük düşman yine iibf linin kendisi.
Megatroon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
Arkadaşlar VDK Başkanını etiketleyerek etkinlik düzenlememiz şart yoksa ilan Kpss sonrasına sarkacak.
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Eylülde eğitim palnalanıyorsa ilanın bu aralar gelmesi gerek. İnşallah bir an önce gelirde çifte bayram yaşarız.
-
@müşrif 400 kişilik alım olsa 20 katı çağrılır p47 ve p48 den alım yapsa ilk 8000 içindekiler sınava katılır taban puan olan 75 e kadar düşer bence.
-
Duyumların çoğalmasıyla hocalar(!) piyasaya çıkmaya başlamış yine.
Yeni baskı loading... -
@kpsshobimdir büyük çoğunluğu geçen alımda alınmadı ama alınanlar azınlıkta olsa oldu hocam ben bizzat şahidim.
-
@legolas tabiki referanssız girmek mümkün. Şimdi yok mümkün değil her giren referanslı diyenler olacaktır. Ama örnekleri çok var.
Megatroon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn guy daha kendi dairesinde ki dedikoduları bilmez kaldı ki ilan tarihi hakkında mı konuşuyor? İnanmayın bunlara.
-
Büyük bir şehrin süreksiz dairesinde guy olmama ve iş yoğunluğu tavan olmasına rağmen kıt olan bu dönemde hakka girmemek için başvurmadım(87, 6) ama geçen alımda guy olup kazanan bazılarını gördüğüm için büyük hayal kırıklığına uğradım. En büyük düşman yine iibf linin kendisi.
-
Duyumların çoğalmasıyla hocalar(!) piyasaya çıkmaya başlamış yine.
Yeni baskı loading... -
@selocan alınmıyor değil çok az da olsa alınıyor. Nitekim geçen sene 2 tane guy eğitimdeyken SGK denetmenlik kazanmış. Ben 2 tane biliyorum başka vardır illaki.
-
@legolas tabiki referanssız girmek mümkün. Şimdi yok mümkün değil her giren referanslı diyenler olacaktır. Ama örnekleri çok var.
-
@kpsshobimdir büyük çoğunluğu geçen alımda alınmadı ama alınanlar azınlıkta olsa oldu hocam ben bizzat şahidim.
-
@müşrif 400 kişilik alım olsa 20 katı çağrılır p47 ve p48 den alım yapsa ilk 8000 içindekiler sınava katılır taban puan olan 75 e kadar düşer bence.
-
Eğitim Eylül-Aralık arasını kapsayan dönemde zaten. Kurumda uzman yardımcısı kalmadığı için planlanan eğitim yeni alınacaklar için olacaktır.
-
@erhankestevur her yıl hizmetiçi eğitim planı oluyor. Eğitime dahil olsalar bile belkide uzmanlık eğitimine giden yardımcılar olabilirdi onlar. Bu sene uzman yardımcısı kalmadı. Yıl sonu eğitimi Muhtemelen yeni planlananlar olacak.