TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ekofirat
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 49
    • En İyi 17
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ekofirat

@ekofirat

51
    İtibar
    166
    Profil Görüntülemeleri
    49
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ekofirat Takip etme Takip Et

ekofirat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Zabıt katipliği ve gardiyanlığa başvuru yaptım. Kpss'ye hazırlanmadan önce ki en kötü senaryo da dahi olmayan seçeneklere başvuru yaptım ve işin en kötü tarafı ise bu seçeneklerin bile olmama ihtimalinin oldukça yüksek olması.

Berat bakanımızı bize yaşattığı bu rezalet seneden dolayı ömrümün sonuna kadar yad edeceğim.

Yüksek Lisans mezunu bir iibf'li...

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

Tartışmayın beyler birlik olup şu ilanı getirelim. Bu sene yaklaşık 2000 arkadaşı uğurladık, kpss den önce bir ilan gelirse sağlam hazırlanan arkadaşlar olarak birçoğumuz atanacaktır. Kpss sonrasına kalır ise işte o zaman yeni rakipler ile işimiz biraz daha zor olacak. KPSS'den önce bir guy getirmemiz lazım! Ya Allah bismillah.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

Garip insan mhuy hezimetinden sonra ikinci bir hezimeti kaldıramam.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

Ümitsizliğin dibini gördük. Millet çatır çatır atanıyor en azından mülakat görüyor biz 85 ile göremedik be üstad

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

Arkadaşlar hepimiz öğrenciyiz 100-200 göndermek kolay şeyler değil. Kendimce bi miktar gönderdim bende Rabbim yardımcımız olsun. Depresyondayım vallahi

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

Ben 750'ye bile razıyım vallahi. Her bakanlıktan ilan var ama Berat bey yaktı bizi vallahi ya. Ömrümün sonuna kadar kabus gibi aklımda kalacak bu isim. Elalemin alay konusu yaptı bizi yazıklar olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

A grubuna hazırlanan dostlar olarak sadece yazılı sınavdan değil sabır sınavından da geçiyoruz. Çok kötü bir sene oldu. Herşeye rağmen ders çalışmaya devam eden dostlara selam olsun. En kötü KPSS'den 90 üstü almaya çalışacağız dostlar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Çalışmaya devam 💪

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi

Maliye zordu deyin ne olur. Yıkıldım 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

2018'liler için bir 1500 kişilik guy ilanı gelirse yine birçok il 70 ile kapatır. Büyük fırsat gerçekten. Umarım duyumlar doğrudur 🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

@rabia89 benimde iki sene dolmak üzere fişi çektim ben. Bayramdan sonra İstanbul'a gidip özel sektörde iş arayacağım. A grubu yolu yol değil. Ha arada katiplik sınavı da var olursa çamlıca tepesine çıkıp, bu sistemde emeği geçen herkese bağırarak küfürler edeceğim

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

ekofirat tarafından gönderilen son iletiler

@paretowilfredo Eylül ihtimali ne kadar olağan saygıdeğer hocam. 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

2020 sonbahar demek ha 🙂 2018'liler olarak büyük hakkımıza girdiler. Beter olsunlar inşallah

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

@rabia89 benimde iki sene dolmak üzere fişi çektim ben. Bayramdan sonra İstanbul'a gidip özel sektörde iş arayacağım. A grubu yolu yol değil. Ha arada katiplik sınavı da var olursa çamlıca tepesine çıkıp, bu sistemde emeği geçen herkese bağırarak küfürler edeceğim

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

Duyum doğru çıkar ise daha önce 2019'lular kadar şanslı başka bir grup olmuş mudur bilmiyorum 😞 Aslında geçen sene başkanlık seçimi olmasaydı belki 2018'liler de 1000 guydan faydalanabilecekti. 1 yılımız çöp oldu gitti. Sağlık olsun diye diye sağlığımızdan olacağız

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2019 KPSS NETLERİ

İnşallah haklısınızdır ve geçen seneki netler ile daha yüksek puan gelir. Nitekim benim ciddi tereddütlerim var. Vmy sınavı için 83 üstü bir puan içimi rahatlatırdı.

Netler

Hukuk 35
      İktisat 26.5
      Maliye 18.5
      Muhasebe 18.5

İyi ki hukuk varmış 🙂 maliye ve muhasebe de denemeler de en kötü sonuç bile bu kadar kötü değildi.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat

@sinan-taylan 19 demek istediniz herhalde hocam. 2020 nedir ya :(((

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2019 İktisat Soru ve Cevapları

@BluePhantom hocam hukuk 35 net iktisat 26.5 net maliye ve muhasebe 18.5 net malesef

Muhasebem oldum olası zayıf çalışmada da muhasebeye ağırlık vermiyorum da maliye ve iktisat dan en az 30 net yapmalıydım. Soru kitapçığını gördüğümde soğuk terler döktüm vallahi. İyi çalışmıştım 115 - 120 hedefiyle başladım ama nasip olmadı.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi

105 net bekliyordum ama kontroller malesef 98.5 net olduğunu gösterdi.

Geçen sene gk gy 60 net alan 96. 5 nete p48: 80,9 puan gelmişti. Umarım bu sene 82'yi bulabilirim.

Çok çok basit hatalar yapmışım özellikle iktisattan :((((

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

2018'liler için bir 1500 kişilik guy ilanı gelirse yine birçok il 70 ile kapatır. Büyük fırsat gerçekten. Umarım duyumlar doğrudur 🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat
    • RE: 2019 İktisat Soru ve Cevapları

Asimetrik bilgi hususunda ise fazka hakim olmadığım maliye dersinde ters seçim, ahlaki tehlike vs. ile birlikte incelenen bir başlık hatırlıyorum. Verdiği örnekte sigorta şirketlerinin, çok trafik kazası yapma ihtimali olan şahıslardan az sigorta payı alması ile ters seçim yaptığı zihnimde kalmıştı. Sigorta şirketini işaretledim o sebeple

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ekofirat