Merhabalar arkadaşlar 2018 den puanim var epeydir ilan bekliyorum suan da ise askerlik tecilim bitti kaçak durumdayım gelecek olan ilanlara basvurabilir miyim? Ne yapmalıyım?
adana01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Kazananların başarı sırası var mı bu arada tebrik ederim kazananları.
adana01 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@Shearer06 neye dayanak söylüyorsunuz bunu ben onun kitabını almayı düşünüyorum da
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?KPSS A içinde yayımlandı
@j-a-schumpeter ben konsensus çözdüm çok açık ve net bilgilerler var ben 32 doğru 8 yanlış yaptım. Dönüşüm de iyi aslında konsensusa göre biraz hafif geliyor sanki tabi benim fikrim
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar şuan askerlikte bakaya durumdayım, bir sorun olur mu alimda
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Kazananların başarı sırası var mı bu arada tebrik ederim kazananları.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Merhabalar arkadaşlar 2018 den puanim var epeydir ilan bekliyorum suan da ise askerlik tecilim bitti kaçak durumdayım gelecek olan ilanlara basvurabilir miyim? Ne yapmalıyım?
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
-
@bornova35 teşekkür ederim kardeşim yardımın için
-
Merhabalar arkadaşlar komisyona hitabiniz nasıl oluyor ve siyah takım elbisem var hangi renk kravat almaliyim şimdiden çok sağolun gruba katkilariniz için