@Daywalkers hocam maliye için ne diyecek üniak merak konusu 200'ü geçik üniversite var. Maliye ve finans diye bölüm yok. Finans diye ayrıca bir bölüm de yok. Bankacılık ve finans yada muhasebe finans gibi bölümler var. Sizce maliyeyi maliye ve finans bölümüne eşdeğerlik verirler mi?
alpertunga tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@ankarasbf Tabi ki yazarım. Eşdeğerlik vermediler diyelim, yine de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bakanlık durumun fazlasıyla farkında o açıdan içiniz rahat olsun.
-
@Aslan-Reyiz Yönetmelikte böyle yazdığını bilmiyordum. Teşekkür ederim.
alpertunga tarafından gönderilen son iletiler
-
@aslan38 Evet şube öyle diyor. Şubeye itimadımız tam ama yine de deveyi sağlam kazığa bağlayalım dedik.
-
@Daywalkers Maliyeden de kurula sevk edildiğine dair dilekçe geldi. Merak eden arkadaşlara duyrulur.
-
@Aslan-Reyiz Yönetmelikte böyle yazdığını bilmiyordum. Teşekkür ederim.
-
@Aslan-Reyiz Hocam 15. Soruda Vali ilde ve kaymakam ilçede Cb nin temsilcisi ve idari yüretme vasıtasıdır doğru kabul edilmiş. Ama il idare kanun da kaymakam ilçede Cb nin idare yürütme vasıtasıdır deniliyor. Yani ilçe de temsilcisidir diye ifade yok
-
@ankarasbf Tabi ki yazarım. Eşdeğerlik vermediler diyelim, yine de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bakanlık durumun fazlasıyla farkında o açıdan içiniz rahat olsun.
-
@ankarasbf Ben de günler önce aramıştım görevli beyefendi maliye için size dediğinin aynısını bana da dedi. Hatta çok samimi içtenlikle anlatmıstı. Ama ben yine de ne olur ne olmaz alınsa eşdeğerlik olsa iyi olur diye düşündüm; dilekçe yolladım.
-
@Daywalkers hocam maliye için ne diyecek üniak merak konusu 200'ü geçik üniversite var. Maliye ve finans diye bölüm yok. Finans diye ayrıca bir bölüm de yok. Bankacılık ve finans yada muhasebe finans gibi bölümler var. Sizce maliyeyi maliye ve finans bölümüne eşdeğerlik verirler mi?
-
@dukeofcambridge sadece bir bölümle mi eşdeğerlik veriyorlar. Nasıl bi şey bu belge mesela sizin bölümü kamu yönetimiyle mi eşdeğer görmüşler. Ben maliye mezunuyum maliye ve finans yok Türkiye de. Diğer bölümlerden biriyle %80 uyum olur mu bilemiyorum da
-
@Daywalkers Teşekkürler. İktisad yüksek lisansı yaptım; yine de eş değerlik belgesi gerekiyor. Ordan kurtarırım dedim olmadı. Hayırlısı bakalım.
-
@Daywalkers Hocam maliye için bi süre söylemeniz mümkün mü? Yök'ün sitesinde daha önce kuruldan karar çıkmadıysa 1-12 ay sürer yazıyor.