@Müfettiş-Gadget, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
3.komisyonda giren iibf li hic yok mu
Ben girdim hocam dün yazmıştım
@Müfettiş-Gadget, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@islimbot benim kamu 31.25 uluslararası 18 ceko 30
@islimbot kamu uluslar güzel gelmiş hukukta iyiyse bu puanlardan bir kaç kurumun sınavına girmeye hak kazanabilirz
Arkadaşlar kamu ceko uluslarasi ilişkiler ne durumda ?
@meriv memur, sözleşmeli personel ,işçi şeklinde geçici personel vardı kaldırıldı
@karagergedan takildgim nokta mülga edilen kadroda olanlar hangi istihdam şekline geçti sorusuna sözleşmeli personel oldular dedim bunun farklı bir adı varmış idari sözlesmeli büro görevlisi şeklinde buna yardımcı oldular bende ilk defa duydum
@karagergedan komisyon oldukça güleryüzlü takildigim yerlerde yardımcı oldular . Tanitim esnasında yaşadığım sehirle ilgili bir soru sordular . Onun haricinde bir üye konuştu sadece soruyuda o sordu . Ben daha soru beklerken çıkabilirsiniz dediler
@alexdesouza, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
- Komisyon
Bölüm: Kamu yönetimi
1-Kıdem tazminatı nedir, hangi şartlarda ödenir ne süreyle kesilir?
2- Valör nedir?
3- Uvyk nedir, örnek ver
4- Çerçeve Anayasa?
5- Gezegenleri say, en büyük gezegen?
5 tane yarısından çoğu zor sorular. Bize 1 tane
@Kartax 1 soru sormaları tuhafima gitti anlamlandiramadim