ÖNEMLİ!!
Öncelikle biliyorum bu olay sizi ilgilendirmiyor ama destek olmak isteyenler vardır belki. Malumunuz üzere, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ve İç İşleri Bakanlığı tarafından çıkarılan yönetmelik çerçevesinde EKONOMETRİ MEZUNLARI kaymakamlık sınavına girmesine rağmen, mülakat aşamasında YÖK ten alınan EŞDEĞERLİK belgesini ibraz etme zorunluluğuna maruz kalmıştır ve YÖK ekonometri mezunlarına, İİBF ile bölümlere bir EŞDEĞERLİK belgesi vermemiştir. Bizde kendi aramızda bu kararlara karşı dava yoluna gitmeye karar verdik.
Ancak, dava , avukat ve uzman görüşü yüksek maliyetli olup, sizlerden YARDIM talep etmekteyiz. Davanın hukuki sürecini burada laf kalabalığı olmaması açısından paylaşmıyorum ancak görüştüğümüz, fikir aldığımız ve danıştığımız avukatların ve alanında uzman kişilerin TAMAMI bu davayı kazanacağımızı söylüyor. Destek olmak isteyenler, özelden geri dönüş yaparlar ise, banka bilgileri paylaşılacaktır.
refikgüven tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Bu durumun salt kaymakamlık sınavı düzenlemesi olarak görünmemesi gerektiği ve bu kaymakamlık adaylığı yönetmeliğinde değişiklik yapan yönetmelikten sonra yayılan dışişleri uzman yardımcılığı sınavına giriş şartları aynen kaymakam adaylığı gibi düzenle miş. Bu sebeple bu kaymakam adaylığında değişiklik yapan yönetmelik bir mihenk taşı. Eğer ki bugün bunu değiştiremezsek bundan sonraki her kurum aynı düzenleme ile sadece EKONOMETRİ MEZUNLARINI DEĞİL, YÖNETMELİKTE SAYILMAYAN TÜM BÖLÜMLERİN MEZUNLARININ UZMAN,MÜFETTİŞ,DENETÇİ VE MÜLKİ İDARE AMİR OLMA HAYALLERİ DAHİ ELİNDEN ALINACAKTIR
refikgüven tarafından gönderilen son iletiler
-
Bu durumun salt kaymakamlık sınavı düzenlemesi olarak görünmemesi gerektiği ve bu kaymakamlık adaylığı yönetmeliğinde değişiklik yapan yönetmelikten sonra yayılan dışişleri uzman yardımcılığı sınavına giriş şartları aynen kaymakam adaylığı gibi düzenle miş. Bu sebeple bu kaymakam adaylığında değişiklik yapan yönetmelik bir mihenk taşı. Eğer ki bugün bunu değiştiremezsek bundan sonraki her kurum aynı düzenleme ile sadece EKONOMETRİ MEZUNLARINI DEĞİL, YÖNETMELİKTE SAYILMAYAN TÜM BÖLÜMLERİN MEZUNLARININ UZMAN,MÜFETTİŞ,DENETÇİ VE MÜLKİ İDARE AMİR OLMA HAYALLERİ DAHİ ELİNDEN ALINACAKTIR
-
ÖNEMLİ!!
Öncelikle biliyorum bu olay sizi ilgilendirmiyor ama destek olmak isteyenler vardır belki. Malumunuz üzere, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ve İç İşleri Bakanlığı tarafından çıkarılan yönetmelik çerçevesinde EKONOMETRİ MEZUNLARI kaymakamlık sınavına girmesine rağmen, mülakat aşamasında YÖK ten alınan EŞDEĞERLİK belgesini ibraz etme zorunluluğuna maruz kalmıştır ve YÖK ekonometri mezunlarına, İİBF ile bölümlere bir EŞDEĞERLİK belgesi vermemiştir. Bizde kendi aramızda bu kararlara karşı dava yoluna gitmeye karar verdik.
Ancak, dava , avukat ve uzman görüşü yüksek maliyetli olup, sizlerden YARDIM talep etmekteyiz. Davanın hukuki sürecini burada laf kalabalığı olmaması açısından paylaşmıyorum ancak görüştüğümüz, fikir aldığımız ve danıştığımız avukatların ve alanında uzman kişilerin TAMAMI bu davayı kazanacağımızı söylüyor. Destek olmak isteyenler, özelden geri dönüş yaparlar ise, banka bilgileri paylaşılacaktır. -
@brunomars evet. Şimdi Facebook’ta paylaşmışlar maalesef.
-
@KaimakamAday Hocam tavsiyeniz nedir ? Ne yapalım bu süreçte?
-
@FreeBoY sizde ekonometri mezunu musunuz?
-
@kaymakam2019 hocam bende Facebook’ta gördüm. Çalışmaya tam başlamadım zaten. Maksat emekler boşa gitmesin. Sizin bir tavsiyeniz var mı ?
-
@Daywalkers hocam iyi çalışmalar. Mesajları baştan sona okudum. Bu konuda bilgi- tecrübe sahibisin galiba. O yüzden sana sormak istedim. Ben ekonometriden mezun oldum. Cuma günü YÖK e dilekçe gönderdim. Bölüm başkanı hocam ile görüştüm “Ekonometri ile İktisat eşdeğerdir “ dedi. Ancak, Facebook’ta bir arkadaş ekonometri mezunları boşuna çalışmasın dedi. Kafam karıştı
ne yapalım biz şimdi