Ben de aradim , gun icinde aciklanabilir dendi.Dunku toplanti soylentisini sordum, dun toplanti yapildi fakat karari size burdan soylemem dogru olmayacak resmi aciklamayi bekleyin dendi.
bsknkpss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 engelledik , mutluyuz
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@davinci1 açiklama icin tesekkurler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@plansız bide bunlar soru hazirlayacak daha hocam, yazik emeklerimize biz herseyden fedakarlik yapalim ders calisalim onlardaki ciddiyetsizlige bak..
-
Şu İlan gelsede hepsinin birbirinden farkli olduğu duyumlarin da sonu gelse , çalışmaya odaklanabilsek
-
@su28a hocam bende 3 senedir surec icindeyim gecen yil 4 ay falan b calistim 82 puan alabildim birde klavye calistim, katiplik deneyecegim .Bir suru ilan cikiyor katiplik ozelinde , en azindan guy vmy vs olmassa diye ..
bsknkpss tarafından gönderilen son iletiler
-
Her arayana farkli birsey mi soyleniyor? Anlamadin nasil kurum ? Su sinava girebilecekmiyiz bir gun cok merak ediyorum.
-
Ben de aradim , gun icinde aciklanabilir dendi.Dunku toplanti soylentisini sordum, dun toplanti yapildi fakat karari size burdan soylemem dogru olmayacak resmi aciklamayi bekleyin dendi.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@sedatinho adalet bakanligi icin etkinlik yapildi, duzeltelim.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Bi ilgöç uzman yardımcılıgı ılanı gelse şöyle 200 kişi
-
@su28a yok hocam temelim yoktu , sadece turkce iyiydi bende ama kpss a calisma temposuna alismisiz b viz gelir
70 taban puanla kapadigida oluyor buyuk alimlarda .Tabi klavye onemli mulakat asamasina kalmak icin .
-
@zephead isletme iktisadi var .