@paretowilfredo teşekkür ederim... sanırım en yakın benim. 301 ve 302. kişiyi hala bulamadım
idariyargıusul
@idariyargıusul
idariyargıusul tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
RE: 29 Aralık 2018 Adli İdari Hakimlik Yeniden Değerlendirme
@dzndr duyuruda yok ama sonuçlar kısmına bakabilirsiniz. Hayirli olsun mülakata kalan arkadaşlara
-
@19122018 şimdi pgm den bizim icn yapılacak olan mülakat ilanını beklicez. Inşallah çok uzamaz ki daha güvenlik soruşturması vs var. Eğer sayı azımsanmayacak kadarsa diğerlerinin eğitimlerinden sonra bizim için ayrı bi eğitim planlaması olabilir bence
idariyargıusul tarafından gönderilen son iletiler
-
@19122018 bu gidişle aralık 2019da sınava giren grupla eğitime alacaklarını düşünmeye başladım.
-
bu ikinci eğitim grubuna da sanki pek yetiştirme niyetleri yok gibi.açıklansa bile 9 aralığa kdar evrak toplanıp göreve başlama çok zor:( ayrı eğitim grubu açılacak kadarda çok kişi olacağını düşünmüyorum. biran önce şu belirsizlik bitse
-
@19122018 şimdi pgm den bizim icn yapılacak olan mülakat ilanını beklicez. Inşallah çok uzamaz ki daha güvenlik soruşturması vs var. Eğer sayı azımsanmayacak kadarsa diğerlerinin eğitimlerinden sonra bizim için ayrı bi eğitim planlaması olabilir bence
-
@dzndr duyuruda yok ama sonuçlar kısmına bakabilirsiniz. Hayirli olsun mülakata kalan arkadaşlara
-
@RootofAllEvil GK GY 21/ ORTAK ALAN 31/İDARİ YARGI 27/ PUAN 81,2393 SIRALAMA 303
-
@paretowilfredo teşekkür ederim... sanırım en yakın benim. 301 ve 302. kişiyi hala bulamadım
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@kombassankoma tebrik ederim... ne mutlu size başarınız daim olsun :)Allah utandırmasın.
-
@dzndr 2 soruyla 100 kişi farkediyor mu idari yargıda
-
@dzndr tesekkür ederim cevabınız için. soru iptaliyle ilgili bilginiz var mı acaba? itirazla yada herhangi bir dava sonucunda iptal olursa sıralama değişip mülakata çağrılma ihtimali olabilir o yüzden soruyorum.
-
@dzndr sıralamanız kaçtı acaba?