Dâhil olmak isteyen arkadaşlar özelden telefon numaralarını mesaj atabilir mi acaba
Yılmak Yok tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@gizem33 numaranızı özelden atabilir misiniz
-
Arkadaşlar güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. 13 kişilik grup kurdum. Hap bilgi ve not desteği sağlayacağım. Whatsapp dan grup kurup her gün soru paylaşımı yapacağım özelden de birebir destek sağlayacağım. Telefonum 24 saat açık olacak. Daraldıginiz bunaldiginiz zamanlarda yanınızda olacağım. Benim amacım yol göstermek ve yolda kalanların elinden tutmak olacak 10 yıllık bir birikimim var tanışınca cv mi ve derecelerimi gruptaki arkadaşlar görecek. Isteyen varsa şimdi mesaj atsın telefon numarasını grubumuzu kuralim
-
@Yılmak-Yok, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
not
Eleniyorum olacaktı.
@Yılmak-Yok, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben son 3 sınavdır ilk ona girmeme rağmen maalesef evleniyorum. Bu sene farklı bir karar aldım. Isteli on arkadaş ile grup krup mentorluk yapacagim kaynak not ve hap bilgi acisindan yardim edecegim istekli arkadaslar ozelden mesaj atabilir
Eleniyorum olacakti
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin ben son 3 sınavdır ilk ona girmeme rağmen maalesef evleniyorum. Bu sene farklı bir karar aldım. Isteli on arkadaş ile grup krup mentorluk yapacagim kaynak not ve hap bilgi acisindan yardim edecegim istekli arkadaslar ozelden mesaj atabilir