@crowdingout ben bugün Ürgüp adliyesine gittim ama merkeze Nevşehir’e yönlendirdiler. Daha önce hiç yapmadık yanlışlık olmasın dediler. Sıkıntı olmasın diye merkeze gittim.
asalse tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş ben ilk kez başvuru yapacağım ve henüz şifrem olmadığı için ais den başvuru yapamıyorum, dolayısı ile oradan görmem mümkün değil. Doğrudan başvuru merkezi aracılığı ile başvuru yapacağım. ÖSYM nin sitesinden aldığım başvuru formunda da herhangi bir kod yok ne yazık ki. Yarın başvuru merkezine gidip oradan öğrenmeye çalışacağım. Kıymetli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Bol şans
-
@kemankeşş teşekkürler ama yine çözemedim
Nereden bulacağım bu kodu, bendeki başvuru formunda 4 haneli doldurmam gereken kod bölümü var. Ama kodu bilmiyorum. Başvuru formunda da herhangi bir kod göremedim. Ayrı bir başvuru belgesi mi var bakmam gereken ?
-
Arkadaşlar aday başvuru formuna yazmak için üniversite ve fakülte kodunu nereden bulacağız
-
İnternet başvuruları için sistem açılmış, hayırlısı olsun. Ancak ÖSYM merkezinden yapılacak başvurular için başvuru formu ve başvuru merkezleri listesi hala yok.
-
İlk başvuru günü bitmek üzere ama hala ÖSYM sitesinde bir gelişme yok.
-
@ücüncütekil siz doğrudan internet aracılığı ile başvuru yapacaksınız sanırım. Sistem internet başvurusu için de açılmadı mı ? Ben başvuru merkezinden yapacağım ama başvuru merkezlerini ve başvuru formunu sistemde hala göremiyorum. Henüz tüm başvurular için sistem açılmamış olabilir mi? İlk kez başvuru yapacağım içim bir şeyi kaçırmak istemiyorum
-
Merhaba, ÖSYM nin sitesinde hala başvuru formu ve başvuru merkezleri yayınlanmamış gözüküyor. Son sınavdaki başvuru formu ile işlem yapabilir miyiz acaba ya da beklemeye devam mı edeceğiz?