83 bekliyorum. Sinavdan 1 hafta önce falan rüyamda 83 aliyordum ve mulakata hazırlanıyordum. Allahım nolur tersi çıkmasın
kpss1819 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ankara Eskişehir Kırıkkale Konya İstanbul yazmayı düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum. Yakın yerler yazmak istedim. Gidiş geliş kolay olsun. Kırıkkale'nin bazı ilçelerine günü birlik gidip gelebilirim. Eskişehir'e hızlı tren var. İlk defa gireceğim nasip olursa. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
RE: KPSS A GRUBU 30 ÜSTÜ BEKLEYENLER
@ksünr gy gk 72,75 alan 99 net p48 puan 85 sıralama 929
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
ticaret şirketleri sorusunun cevabına adi şirket dedim. sonra bir şey oldu ve sınavın ortasında cevabı değiştirip kooperatifi işaretledim. her girdiğim sınavda oluyor böyle şeyler. bu soruyu yanlış yapan tek ben miyim acaba.
-
@tugceozdmr ben de aynı durumdayım hocam. guy ankara geldi. ankara gelsin istiyordum zaten de yüksek puanlılardan nasıl ayrışacağım onu düşünüyorum. sayıştay desen cevapları kontrol de etmedim. kaç doğrum yanlışım var bilmiyorum. vergi desen puanım 85. girebilecek miyim acaba o da muamma. hayırlısı olsun artık benim için de en oluru guy. ona asılmaya çalışacağım artık.
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
Ösym sınav takvimini açıklasaydı keşke. Ben de ertelenmesini isterim. Bana ertelenir gibi geliyor. Yazılı sınava da ilk defa gireceğim. Çalışması test gibi değilmiş.
kpss1819 tarafından gönderilen son iletiler
-
@nimesay aynı zamanda il göçte 800 kişi mülakata kaldı yanlış hatırlamıyorsam. guyda daha çok kişi kalacak.
-
@zephead ben de bütçe dışı fon sorusunda çok saçmaladım galiba. tasarruf sorusundan da çok emin değilim.
-
@zephead bireylerin faydalarının toplamı toplam faydayı verir. rawls'a toplumdaki en kötü durumdaki kişinin durumunu iyileştirecek politikalar en iyi politikalardır falan yazdım hocam. cok uzun şeyler yazamadım.
-
@raxog39 ben gazi iibf'de okudum. bizim okulun karşısındaydı diye hatırlıyorum.
-
haritada aştinin karşısında gösteriyor. bilen var mı?
-
@raxog39 aştinin karşısındaki fakülte iletişim fakültesi. gazi iibfnin karşısında galiba sağlık bilimleri.
-
ben de ilk defa yazılı kurum sınavına gireceğim. daha önce bu sınavı geçen var mı? nasıl oluyor? ben kendimi tam hazır hissetmiyor gibiyim. oldum olası da sevmem yazılı sınavları. bir soruya bir sayfa mı veriliyor?
-
@besplatno ertelenip ertelenmeyeceğini sordum hocam. haklısınız biraz geç oldu sormak için. bir ümit sorayım dedim. bu saatten sonra ertelenmez heralde.
-
Cimerden sordum. Bakalım cevap gelecek mi?
-
Ertelenmeyecek galiba. Hiç ses yok.