90li puanımla btk Ankara icin başvuru yapacaktım ama bu durumda bddkyi tercih edeceğim. Kgk ve bddk beni baya bir zorlayacak. Emeklerimizin karşılığını alacağimiz bir süreç olur umarım.
mülkiye_13 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@RqzeeT 90.38 puanla başvurmuştum hocam .
mülkiye_13 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Kurumu arayıp sınav sunucumuzu öğrenebilir miyiz acaba
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@teftiszade hocam ben de gittim ön görüşmeye . Bir başkan 2 başmüfettiş vardi. Alan sorusu da sordular hatta vukta kanun maddesi sordular. Ben daha rahat olur diye düşünmüştüm
-
Arkadaşlar aranızda ön görüşmeye katılan oldu mu
-
@Bahriye-Nazırı eminim yds puanı olmayıp o sınavı geçebilecek olan çok insan vardır. Bu kıstas değil .
-
@maliyeciuzman bddkda çalışan birisiyle görüştüğümde benzer şeyleri söyledi.
-
90li puanımla btk Ankara icin başvuru yapacaktım ama bu durumda bddkyi tercih edeceğim. Kgk ve bddk beni baya bir zorlayacak. Emeklerimizin karşılığını alacağimiz bir süreç olur umarım.
-
@RqzeeT 90.38 puanla başvurmuştum hocam .
-
@Shadowmoon 444lü numaradan ulaşabildim nihayet. Feragat ettim .
-
Arkadaşlar sınavdan yds nedeniyle feragat etmek istiyorum ama bir türlü telefonlarımı açan olmadi .başka hangi kanallarla iletisime geçebilirim