Ya arkadaşlar sınavdan çıktım oha lan bu nasıl sınavdı çok kolay dedim hatta Bi yarım saat kala bitirdim. Kendi hesabıma göre 10 boş vardı salladım hadi 15 de yanlış yapayım dedim çünkü emin olmadığım sorular vardı lakin sorular ve cevap anahtarı açıklanınca 65 doğruda kalmışım. Çok şaşırdım 2 gündür bunu atlatabilmiş değilim var mı aynı durumda olan? Yani şöyle bakınca beni çok zorladı dediğim bölüm yoktu ama bu kadar yanlış çıkmasını hiç beklemiyordum. Sanırım ilk kurum sınavı heyecanı olunca insan pek sağlıklı düşünemiyor. Sınav hakkında genel düşüncelerimi belirttim son olarak başarılı olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum sanırım sonumuzu guy belirleyecek, yoksa bu sefil hayatı yaşamaya devam.
Thomasshelby
@Thomasshelby
Thomasshelby tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Aman aman nereye düştük yılan serdar.s.s.s
-
@NeverLetGo sınav sonucunu bireysel olarak herkes bu linkten öğrenebilir.
http://gpmsinav.com/ -
Vay iptalmiş vay iki şıkmış demeden kemiksiz 80 benden
Thomasshelby tarafından gönderilen son iletiler
-
Aman aman nereye düştük yılan serdar.s.s.s
-
Vay iptalmiş vay iki şıkmış demeden kemiksiz 80 benden
-
@klckyahilal hocam merhabalar, kayıt ol kısmında e posta yazarken otomatik doldurma yapmayın bazen öyle problem veriyor. Siz mailinizi de şifrenizi de tek tek girin.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@MrMikail 2019 p48 82 sıralama 1650
-
@NeverLetGo sınav sonucunu bireysel olarak herkes bu linkten öğrenebilir.
http://gpmsinav.com/ -
Arkadaşlar sonuçlara aybu nun sitesinde duyurular kısmına bakınız. Hangisi idt değildir sorusu iptal edilmiş. Yani puan hesaplaması 99 soru üzerinden yapılmıştır. Sonuçlara itiraz süreci bıraktığım linkte yer alıyor. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. En az 1000 kişilik ilanlar görmediğimiz sürece sınava katılanların yuzde 80 i maalesef olumsuz sonuçla ayrılacaktır. Herkesin hedeflediği yere ulaşması temennisiyle.
-
@scofieldmustafa bizim tecil 2020 de bitiyordu eğer bozarsak şubatta askere gitmeliyiz senin tecil ayları da bizimkiyle aynı dönem sadece 1 yıl farkı var yani sende 20 aralığa kadar bozarsan şubatta askere gidicen daha sonraki aylarda bozarsan işte mayısta alınıyor.
-
@kemankeşş geçti borun pazarı valla. Şuan gittim en erken tecilli bozdurma durumunda şubatta asker alımı yapılıyormuş. Ondan dolayı biraz daha bekleme kararı aldım. 20 aralıktan sonra bozulan teciller mayıs ayındaki celp döneminde askere alınacak bilmeyenler için bu bilgiyi buraya bırakayım
-
Arkadaşlar merhabalar 2020 nin mayıs ayına kadar tecilim bulunmakta açıkcası tecilli bozdurma konusunda çok kararsız kaldım. Bugun dahi sınav ilanı gelse en erken mayısa kadar atanamayız bu yuzden şu askerliği aradan çıkarayım diye düşündüm benim gibi düşünen var mı? Veya farklı bir önerisi olan varsa önerilere açığım
-
Ya arkadaşlar sınavdan çıktım oha lan bu nasıl sınavdı çok kolay dedim hatta Bi yarım saat kala bitirdim. Kendi hesabıma göre 10 boş vardı salladım hadi 15 de yanlış yapayım dedim çünkü emin olmadığım sorular vardı lakin sorular ve cevap anahtarı açıklanınca 65 doğruda kalmışım. Çok şaşırdım 2 gündür bunu atlatabilmiş değilim var mı aynı durumda olan? Yani şöyle bakınca beni çok zorladı dediğim bölüm yoktu ama bu kadar yanlış çıkmasını hiç beklemiyordum. Sanırım ilk kurum sınavı heyecanı olunca insan pek sağlıklı düşünemiyor. Sınav hakkında genel düşüncelerimi belirttim son olarak başarılı olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum sanırım sonumuzu guy belirleyecek, yoksa bu sefil hayatı yaşamaya devam.