Salgin tez zamanda bitsin, isler yoluna girsin, kpss oncesi ilan gelsin insallah
denetmen11 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11.Promosyon SGK Hk.
-
RE: 11.Promosyon SGK Hk.
Ben kpss den once ilanin gelecegine inaniyorum insallah, tıpkı gecen seneki gibi mayista haziranda gelebilir, ihtiyac olduguna deginilmis cunku.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Ben anlamiyorum daha ne yapilabilir, 2 yıldır etkinlik yapiyoruz mailler atiyoruz, soru önergeleri veriliyor, surekli dillendiriyoruz. Daha ne yapilmali
-
Önceki promosyonun davasiyla simdi gelecek ilanin ne alakasi var allahaskina. Bu sacma yorumlari ciddiye alip uzulen arkadaslarim üzulmeyin. Kendisi de çok degil bir önceki promosyonda yerlestiya artik boyle yorumlar yapacak kivama gelmis. Siz bekleyenler diye de vurgulamis bir de güya kendisi arttik beklemeyenlerden. Hey allahim
-
Hocam ne bilgisi vermis. Ardarda siralamis tüm olumsuzluklari. Müfettis alimini bile getirmis denetmenligin önune koymus bu da geciktirebilir seklinde. Tecrubeliyiz artik anliyoruz kimin neyi ne sekilde nicin yazdigini. Orda tesekkur edeceginiz iyiniyetli bir icerik yok.
-
@kozmiktisat 2025 kpss den sonra gelecek ilan
-
@lion çok guzel hakli ve dogru bir aciklama olmus hocam aynen katiliyorum. Negatif yorum yapanlar 2021 ciler mi acaba onu anlamaya calisiyorum yoksa duyumlari dogru mu insan endise ediyor
denetmen11 tarafından gönderilen son iletiler
-
@eomer 50 kisi muhabbeti asilsiz mi diyorsunuz hocam ?
-
ilan kac kisilik gelecek acaba
-
50 sayisina bir tarafim inanmiyor ama bakalim, insallah yalandir
-
@müşrif aynen oyle. 10. Promosyon ilanindan kisa bir sure önce "net bir durum yok sonbahara da kalabilir vs vs vs" yorumlari var paretonun da. Yani pareto bile yanilabiliyor gordugunuz gibi tescilli bir durum bu.
-
Hocam ne bilgisi vermis. Ardarda siralamis tüm olumsuzluklari. Müfettis alimini bile getirmis denetmenligin önune koymus bu da geciktirebilir seklinde. Tecrubeliyiz artik anliyoruz kimin neyi ne sekilde nicin yazdigini. Orda tesekkur edeceginiz iyiniyetli bir icerik yok.
-
Godot ve kendisine tesekkur yorumlari yapan ekibi... buram buram iyi niyet kokuyorsunuz gercekten. ilanin 2021 sonrasina kalmadigini gordugunuzde ne diyeceksiniz merak ediyorum.
-
En çok bekleyen promosyon 11. Promosyon oldu. Üstelik türlü türlu entrikalarla soylentilerle ve de koskoca bir pandemi sureciyle gecti. Talihsizlik. Ama artik bekleyisin son zamanlaridir umarim.
-
Ve tum negatiflikleri siralamis pespese