TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. aras2618
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

aras2618

@aras2618

1
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

aras2618 Takip etme Takip Et

aras2618 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı

@gençler23 Teknik olarak böyle bir şey yapamazlar hocam. Kanunda açık açık alınacak pozisyon sayısının 20 katı kişi yazılı sınava, 4 katı kişi ise sözlü sınava çağırılır yazıyor. Eğer YTB 30 yerine 32 kişi alır ise yazılı sınava dahil edilmemiş 601. kişi ya da sözlü sınava çağırılmamış 121. kişiye mahkemeye gitme imkanı doğar.

Benim tahminimce 2019 sonu hesaplarında bir fazlalık oldu ve YTB'ye iki uzman daha alma imkanı doğdu, YTB de böyle bir yola başvurdu.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

aras2618 tarafından gönderilen son iletiler

@gençler23 Şu andaki kanuna göre güvenlik soruşturması sebebi ile bir kişinin işe alınmaması diye bir durum yok, ama hükümetin gündeminde farklı bir tür güvenlik soruşturmasını tekrar yürürlüğe sokmak var. Komşuya, akrabaya bakan değil de daha somut delillere dayanan bir sistem getirmek istiyorlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

@requ1em bizim eleme ve yazılı sınavları aynı gün yapılmıştı, sizinkinin 2 hafta ara ile yapılıyor olması ilginç.

Bu arada arkadaşla 8 Şubat'a kadar bizim sonuçlar da açıklanıyor olabilir çünkü mülakatların bitmesi ve 8 şubat 2020 arasında 70 gün var, 2019 da yapılan alımda da mülakatların bitmesi ve sonuçların açıklanması arasında 70 gün geçmiş. Biraz nümerolojik bir tahmin ama sayılar uyuyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

@gençler23 Sonuçların kaldırılması kısa süre önce mi oldu? Siz nasıl farkettiniz?

Bu arada kurum ile iletişime geçenler var mı acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

@gençler23 Teknik olarak böyle bir şey yapamazlar hocam. Kanunda açık açık alınacak pozisyon sayısının 20 katı kişi yazılı sınava, 4 katı kişi ise sözlü sınava çağırılır yazıyor. Eğer YTB 30 yerine 32 kişi alır ise yazılı sınava dahil edilmemiş 601. kişi ya da sözlü sınava çağırılmamış 121. kişiye mahkemeye gitme imkanı doğar.

Benim tahminimce 2019 sonu hesaplarında bir fazlalık oldu ve YTB'ye iki uzman daha alma imkanı doğdu, YTB de böyle bir yola başvurdu.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

@gençler23 birkaç bakanlık en son alımlarında Güvenlik Soruşturması Formu istememiş, yeni Güvenlik Soruşturması Yasasının da çıkması Ocak'ın ortalarını bulacak gibi görünüyor. Ben hep bu iki aylık bekleyişin Güvenlik Soruşturması için olduğunu düşünmüştüm, o yüzden ne zaman açıklanır diye sordum eğer Güvenlik Soruşturması yapılmıyorsa.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618

mülakat yapılalı aradan bir ay geçti, herhangi bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? ne zaman açıklanacak?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      aras2618