YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
@aras2618 8 şubata kadar açıklanmiş olur bence de. Aklıma takılan bir konu var bu alımda güvenlik soruşturması yapılacak mı?
-
@gençler23 Şu andaki kanuna göre güvenlik soruşturması sebebi ile bir kişinin işe alınmaması diye bir durum yok, ama hükümetin gündeminde farklı bir tür güvenlik soruşturmasını tekrar yürürlüğe sokmak var. Komşuya, akrabaya bakan değil de daha somut delillere dayanan bir sistem getirmek istiyorlar.
-
Kazananlara hayırlı olsun, sonuçlar açıklanmış
-
Başarısız olmuş baya yikici oldu
-
Ben yazılı sınavdan 95 almıştım, mülakattan ne aldım da başarısız oldum? Mülakat notu yazmıyor.
-
@altairtyraen Allah sabır versin hocam çok zor
-
1 kişilik kontenjan için 160 kişi başvurmuştu test sınavına çünkü 3 sınıf vardı ve son sınıfta 40 kişi vardı. İlk iki sınıfta 60'ar kişi olduğunu varsayıyorum. Çok az (bir elin parmakları kadar galiba) da iletişimden yani 2. Gruptan giren vardı. Kamu yönetimi mezunu olarak 28 eylül sınavında 80 almıştım ama bu sefer hem türkçe hem de uluslararası ilişkiler zor geldiğinden 70 civarı ancak alırım heralde. Giren var mı başka? 28 eylül sınavıyla karşılaştırabilir mi acaba? Benim uluslarararsı ilişkiler derslerindeki bilgi eksikliğimden mi oldu. Yazılıya hak kazanacak 20 kişi hep uluslararası ilişkiler mezunlarından mı olur?
-
@æon_flux test sonuclari ne zaman aciklaniyor?
-
@gpale geçen çarşamba açıklanmıştı. Yine öyle olabilir
-
@æon_flux hocam soruları yazmaya çalışsak ben de girdim de bana sorular ortanın bir tık üstü geldi zorluk olarak Türkçe ve mantık biraz uğraştırdı beni
-
Ytb bursları
Ytb görev alanı
Ytb kuruluş tarihi
Almanya işçi X
Monnet evliya çelebi
Almanya siyasi birlik
NATO avrupa konseyi
Saldırı meşru müdafaa
Uluslararası yatak
Altı gün savaşı
Ertuğrul Japonya
NATO 1948
Realizm
Konvansiyonel savaş
12 mil
Joseph nye X
Çok yönlü dış politika
Aday ülke Brüksel
Truman doktrini
Al jazeera
Şangay işbirliği
Solingen
Ahıska Türkleri
Bulgaristan göçmen
Yatıştırma
Alsas loren
Eoka
Nükleer güç
Türk akımı
Haluk Bilginer
Gilgamis Sümerler
Fransız devrimi
Kalabalık yığın
Sosyoloji ve din
Sosyoloji gözlem ampirik
Sosyoloji ozellikleri
Bayrak kuralı
BM genel sekreteri
Kamu tüzel kişileri
Yürütmeyi durdurma
Hukukun yardımcı kaynakları
Hayali cemaatler -
@siyasalcowfest türkiyenin ab adaylık statüsü aldığı zirve? 1999 helsinki
Geleneksel olmayan nükleer silah gibi silahların kullanıldığı savaş? konvansiyonel(ing. geleneksel demek zaten) kesin değil, topyekun savaş yaptım ama emin değilim. Şıklarda asimetrik savaş vardı.
Kamu diplomasisi? K.Nye
Türkiyenin şangay işbirliği örgütünde statüsü?diyalog ortağı
Milleti hayali cemaat olarak gören?Anderson
Haluk Bilginer şahsiyet ile Emmy ödülü aldı -
@æon_flux açıklandı arkadaşlar
-
Kimler kaldı kimler geçti arkadaşla. Kaç ile kapattı acaba?
-
@ghamul1 76,25 ile geçtim. Sizler?
-
88.75 benimkisi de
-
61.25 basarisiz
-
@gpale 28 eylüldeki 30 kişilik alımda 60 üstü herkes yazılıya kaldı ama bu alımda kontenjan az olunca ilk 20 kişi 73-74 gibi kapatmıştır bence
-
@æon_flux zaten saglik sorunlarim var cok saglikli bir kafayla giremedim. Yaziliya da calismadan girip elenirdim bir ihtimal. Fakat YTB calisanlari cok kaliteli gozukuyordu umarim girersiniz hocam
-
@gpale geçmiş olsun. teşekkür ederim ayrıca. sizin de hakkınızda hayırlısı olsun
-