elim ayağım titriyor. inşallah ya kazanırım yada çok kötü bir puan alırım. sınırdan kaybetmek kadar kötüsü yok.
zilyet tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Tam umutlarımı tüketiyorum biri birşey söylüyor tekrar umutlanıyorum. Öldürüp öldürüp diriltiyorlar.
-
Yüksek puan alanlar burda düşük puanlıları hakşr görüyor daha önlerinde mülakat var ve o mülakatta sıralamaya puana bakmadan çatır çatır adam eliyorlar. Buna rağmen gevrek gevrek insanları ezme derdindeler. Diğer taraftan düşük puanlılara sempati için umut veren tacir kafalı dersane hocaları.
Allah ıslah etsin.
-
Şuan listenin yarısı 80 altı ve altta 76 - 77 de yığılma var. borsa gibi gerçekten. seçim sonucu gibi izliyoruz. açıklanana kadar meşgale çıktı bize de.
-
77 net yapanlar çok rahat. gelmeyeceklerini bildikleri için. şuan sınava tekrar hazırlanmaya ne zaman başlasam onun hesabındayım. yargı reformu ile yine birçok şey değişti. kaynaklar yine çöp oldu. tekrar derse başlayacak arkadaşların stratejisi ne bunu özelden yazarlarsa sevinirim. 80 net yapan arkadaşları da şimdiden tebrik etmek lazım. mülakatta hak edenler kazanır umarım.
-
Yok bize eklenmedi. Zaten az alım yaparak cezamızı veriyorlar
-
yanlış soruyu doğru yaptım diye nasıl dava açacaksınız ben onu çözemedim. Yanlış sorunun doğru cevabı olmaz
-
İnatla ve ısrar ile söylüyorum 79 u görecek.
-
sınava gireli sanki aylar olmuş gibi geliyor ama daha bir hafta bile olmadı. zaman geçmiyor. 23'ünü nasıl bekleyecez her gün sıralama hesap et standart sapma tahmini yap iptal soru tartış nereye kadar. çok şükür bu hanımefendi geldi de bizleri güldürüyor. yoksa gerçekten 20 günde kendimizi keseriz burda.
-
sıralama illaki değişecektir. 58 alan doğrusu olan 2 yanlış sorusu iptal edildiğinde 60 doğrusu varmış gibi; 60 doğrusu olan ve o soruları doğru olarak hesaplayan kişi ile eşitleyecek durumu. belki öne de geçecek.
zilyet tarafından gönderilen son iletiler
-
elim ayağım titriyor. inşallah ya kazanırım yada çok kötü bir puan alırım. sınırdan kaybetmek kadar kötüsü yok.
-
Kaynak kitap sıkıntımız var. Şimdiden arası soğumasın diye sınav hazırlıklarına başladım. eğer kitapları elinden çıkarma düşüncesi olan varsa yükünü hafifletebilirim.
-
@toranj 56/23e de geliyor mu o zaman
-
Hukukçudan 56/23e de geliyor mu o zaman
-
Vergi mahkemelerinde hukukçuların ne işi var anlamış değilim :))
-
Arkadaşlar devlet hak vermiş girin kazanın mülakatı geçin . Boşverin şu hukukçuların triplerini ben bu tartışmaları bedelli askerlik tartışmasına benzetiyorum gülüp geçiyorum.
-
arkadaşlar gevşeyin biraz altın piyasasını takip edin yeni meraklar edinin
-
@geliruzmani2013 kitapların hepsi yine çöp oldu