@zeyno5454 demekki acilacak.
alpik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kredi borcu icin ödeme emri tebligi
senin gibi ayni durumla karsilasan binlerce ogrenci vardir. kyk, odemelerini aksatmamis fakat issiz olanlarin (sigortasiz gorunenlerin) bile borclarini erteliyor. senden tum borclarini bir anda odemeni beklemez. kuruma bir telefon ac derdini anlat onlar yonlendirsin seni. sonucu da buraya yaz, hem bizi hem de bununla karsilacak olan kardeslerimizi bilgilensirmis olursun.
-
RE: Amazon hissesi almak
@aliveli Amazon gercekten guclu bir sirket, VW gibi buyuk bir kriz yasamazsa organik buyumesini devam ettirebilecek yapida. Ancak, Turkiyede ikamet eden yatirimcilar icin yurtdisi piyasalarina acilma konusunda buyuk bariyerler mevcut. İlki bu ise aracilik eden kurumlarin minimum ilk yatirim tutarlari ve islemler icin aldiklari komisyonlar. Bunlar buyuk yuk. ikincisi ise eger isler yolunda gider, istedinigiz kazanci saglar ve hisselerinizi satarsaniz Turkiyede karsilasacaginiz gelir vergisi. Kabaca karinizin %30 - %40 lik bir kismi kus olup ucacak. Bu da yeterince heves kirici bir durum.
-
RE: 2017/1 atamasını bekleyenler kac puana iner?
arkadaslar bu atamalar p3 e gore yapilmiyor mu? ben mi yanlis biliyorum?
-
RE: Müfettişlerin Sorunları, Problemleri ve Mesleğin Dezavantajları
@1umut samimi yaziniz icin tesekkurler. her sey gonlunuzce olsun.
alpik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Müfettişlerin Sorunları, Problemleri ve Mesleğin Dezavantajları
@1umut samimi yaziniz icin tesekkurler. her sey gonlunuzce olsun.
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@antimülakat tesekkur ederim. bir de biliyorsunuz ptt bu aliminda idari hizmet sozlesmesi yapacak, burada durum nedir? sagolun simdiden.
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@antimülakat sozlesmeli memurlarda da mi bu sekilde oluyor? yani 1 yil icinde herhangi baska bir memuriyete baslanamayacak?
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
karıştırmalar bittiyse ortak hüküm nedir?:) Acemi birliğinde izin olmaz heralde, çarşı izni bile yok. Diğer celbe ertelesem bu sefer de bakaya durumda kalacagim. Nasil olacak bu iş?
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Arkadaşlar ben Kasım'da askerim. Herhangi bir şekilde bu sınava girebilme şansım var mı?
-
RE: Amazon hissesi almak
@aliveli Amazon gercekten guclu bir sirket, VW gibi buyuk bir kriz yasamazsa organik buyumesini devam ettirebilecek yapida. Ancak, Turkiyede ikamet eden yatirimcilar icin yurtdisi piyasalarina acilma konusunda buyuk bariyerler mevcut. İlki bu ise aracilik eden kurumlarin minimum ilk yatirim tutarlari ve islemler icin aldiklari komisyonlar. Bunlar buyuk yuk. ikincisi ise eger isler yolunda gider, istedinigiz kazanci saglar ve hisselerinizi satarsaniz Turkiyede karsilasacaginiz gelir vergisi. Kabaca karinizin %30 - %40 lik bir kismi kus olup ucacak. Bu da yeterince heves kirici bir durum.
-
RE: 2017/1 atamasını bekleyenler kac puana iner?
arkadaslar bu atamalar p3 e gore yapilmiyor mu? ben mi yanlis biliyorum?
-
RE: Kredi borcu icin ödeme emri tebligi
senin gibi ayni durumla karsilasan binlerce ogrenci vardir. kyk, odemelerini aksatmamis fakat issiz olanlarin (sigortasiz gorunenlerin) bile borclarini erteliyor. senden tum borclarini bir anda odemeni beklemez. kuruma bir telefon ac derdini anlat onlar yonlendirsin seni. sonucu da buraya yaz, hem bizi hem de bununla karsilacak olan kardeslerimizi bilgilensirmis olursun.
-
RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
@kalemiye evet ufak bi el cantasini cafeye birakmak bana da mantikli geldi. ama kac kisi birakir adam alir mi bunalir mi, almazsa o vakitten sonra ne yapariz bilemiyorum:)