Arkadaşlar duyumlara hala inanıyorsunuz. Bu liste Bakan ve müsteşar tahkikatından geçmeden açıklanmayacak. Bakanımız yarın Ankara'da olacak. Müsteşarımız dün Ankara'ya geldi. Muhtemelen son listeler belirlenip son incelemeler yapılıp referansların hatır gönül meseleleri halledilip pazartesi gecesi ya da salı gecesi açıklanacaktır. Bunun duyumunu kimse bilemez.Hatta bakan bile. Bir kaymakam 3 yıla yetişiyor. Bir an önce bu işi çözüp yeni alıma çıkılacak. Zira sizde fark etmişsinizdir mülakat süreci çok ivedi bir şekilde bitirildi. Yarın yada öbür gün açıklanır bence. Hakkımızda hayırlısı olsun. Selamün aleyküm.
Bruma tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
FETÖ'cü hainler en çok mülki idare- güvenlik ve yargı içinde yuvalanmışlardı. Bundan ötürü en çok bu kurumlarımız hasar aldı. Öyle elini kolunu sallayıp tanıdığı olan herkes giremeyecek artık. Bu yüzden çok sıkı tahkikat yapılıyor.
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@bestof92 Hayırlısı olsun dostum.Benim kanaatim şöyle ki bu soruları hiç cevaplayamayan veya yanlış cevaplayanlarla bizim harfyanlışı yapanlara aynı puan vereceklerini hiç zannetmiyorum. Mülkiyeli arkadaşa katılıyorum. Sonuçta bu sınavı okuyanlar uzman kişiler.
-
@marshall 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Soruların puan aralıklarını yazabilecek var mı ? Mesela idare ve anayasa totalde kaç puandı?
Bunu bendee merak ediyorum.
-
Arkadaşlar geçen sene girenler şu standart sapma muhabbetine bir açıklık getirsin. Ne kadar eklendi ham puana. 14 diyenler var 18 diyenler var. Allah aşkına ne kadar eklendi birisi söylesin. Net rakam beklemiyorum.sadece yaptığı soru sayısını az çok bilip tahmin yürütebilen arkadaşlar yazarsa şu stresten kurtuluruz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Müsteşarımız Ankara'ya geldi. kuvvetle muhtemel listeye girenlerin son soruşturmaları yapılıyor. Arkadaşlar koridorda bile liste değişiyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@tekadam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bir önceki mülakat Efgan ala İstanbul'da İstanbul siyasalın verdiği iftar programındaydı hemen sonra açıklandı illa bakan Ankara'da olacak diye şart yok bakanın işi gücü yok tek tek referanslaramı bakacak. Açıklanır kaybederseniz dünyanın sonu değil herkesin hakkında hayırlısı
Bir önceki mülakat konjonktürü ile şimdi ki çok farklı. Zira Yeni bakanımız bu işi daha sıkı tutuyor. Belki duyum söylemiyorum dostum ama bizde kendimize göre bir şeyler biliyoruz.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun dostlarım. Kaybetsek bile yılmak yok. Yeniden çalışacağız. Mülki idare amirliği hayali olanlar bunu gerçekleştirene kadar aşık bile olamaz. Bilenler bilir. 4 kişiden 3'ü üzülecek biri sevinecek. O yüzden kazanırsak sevineceğiz, olazasa yese kapılmayacağız. Ümide sarılıp yeniden çalışacağız. Saygılarımla.
-
Dostum öncelikle teşekkürler ilgilendiğin için.Zaten paylaşmamın sebebi budur. Yanlış sorularımın çoğu harf hatasından ya da kelime hatasından. Bu arada üretici fazlası sorusu kesin doğru kardeşim.
-
Ayrıca arkadaşlar bu duyumculara inanmayın. Çok titiz soruşturma yapılıyor. Referans en tepeden olsa bile MİT raporundan yani güvenlik soruşturmasından çizik yiyenler kesinlikle alınmayacağı söyleniyor. O yüzden araştırmalar titiz yapılıyor ve süreç uzuyor. Eskisi gibi tanıdığı olanların gireceği bir mülakat olmayacak.
Bruma tarafından gönderilen son iletiler
-
Hakkımızda hayırlısı olsun dostlarım. Kaybetsek bile yılmak yok. Yeniden çalışacağız. Mülki idare amirliği hayali olanlar bunu gerçekleştirene kadar aşık bile olamaz. Bilenler bilir. 4 kişiden 3'ü üzülecek biri sevinecek. O yüzden kazanırsak sevineceğiz, olazasa yese kapılmayacağız. Ümide sarılıp yeniden çalışacağız. Saygılarımla.
-
FETÖ'cü hainler en çok mülki idare- güvenlik ve yargı içinde yuvalanmışlardı. Bundan ötürü en çok bu kurumlarımız hasar aldı. Öyle elini kolunu sallayıp tanıdığı olan herkes giremeyecek artık. Bu yüzden çok sıkı tahkikat yapılıyor.
-
@tekadam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bir önceki mülakat Efgan ala İstanbul'da İstanbul siyasalın verdiği iftar programındaydı hemen sonra açıklandı illa bakan Ankara'da olacak diye şart yok bakanın işi gücü yok tek tek referanslaramı bakacak. Açıklanır kaybederseniz dünyanın sonu değil herkesin hakkında hayırlısı
Bir önceki mülakat konjonktürü ile şimdi ki çok farklı. Zira Yeni bakanımız bu işi daha sıkı tutuyor. Belki duyum söylemiyorum dostum ama bizde kendimize göre bir şeyler biliyoruz.
-
Arkadaşlar duyumlara hala inanıyorsunuz. Bu liste Bakan ve müsteşar tahkikatından geçmeden açıklanmayacak. Bakanımız yarın Ankara'da olacak. Müsteşarımız dün Ankara'ya geldi. Muhtemelen son listeler belirlenip son incelemeler yapılıp referansların hatır gönül meseleleri halledilip pazartesi gecesi ya da salı gecesi açıklanacaktır. Bunun duyumunu kimse bilemez.Hatta bakan bile. Bir kaymakam 3 yıla yetişiyor. Bir an önce bu işi çözüp yeni alıma çıkılacak. Zira sizde fark etmişsinizdir mülakat süreci çok ivedi bir şekilde bitirildi. Yarın yada öbür gün açıklanır bence. Hakkımızda hayırlısı olsun. Selamün aleyküm.
-
@Bruma bu yazdığım tamamen şahsi fikrimdir dostlar.
-
@kayyimmi Alınması gereken yerlerden diyeyim.
-
Ayrıca arkadaşlar bu duyumculara inanmayın. Çok titiz soruşturma yapılıyor. Referans en tepeden olsa bile MİT raporundan yani güvenlik soruşturmasından çizik yiyenler kesinlikle alınmayacağı söyleniyor. O yüzden araştırmalar titiz yapılıyor ve süreç uzuyor. Eskisi gibi tanıdığı olanların gireceği bir mülakat olmayacak.
-
Bazı adayların soruşturmaları mülakattan sonra devam ediyormuş. Son günlerde aramışlar ve aday hakkında bilgi almışlar.
-
Son dönemde sorulanlar varsa muhtemelen listedir. Zira birkaç arkadaşın son 1-2 gün içinde bilgileri sorulmuş.
-
@kayyimmi Anladım dostum zaten. Ben genel bir cümle kurdum ''hayırlısı'' olsun anlamında yanlış anlaşılma olmasın. Selamlar.