Benim de olmadı uzman yardımcılığı
hcryngl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
Arkadaşlar daha önce merkez bankasının sınavlarına giren arkadaşlarımız var mıdır aranızda genel yetenek testleri çok mu zor olur ?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar merhaba bende mülakat için hak kazanmışım ama kafamda soru işaretleri var. Mülakatta ne sorarlar ekstra bir şeylere çalışmak gerekir mi tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Bana da olumsuz mail gelmiş.
-
@eng90 gönderdikleri sınavı kastediyorsanız ona henüz girmedim yarın girmeyi düşünüyorum
-
@eng90 bana da 16 nisanda geldi olumlu dönüş , üniversiteye göre mi seçmişler demişler ya o yüzden bende sıkıntı olur mu diye düşündüm hocam
-
Arkadaşlar müsadenizle bir sey sormak istiyorum . Ben Yıldırım Beyazıt Üniversitesi mezunuyum ama üniversite ekle kısmında okulumu bulamayıp başka bir üniversite seçip mail attım durumumla ilgili. Maile cevap gelmiş yeni gördüm bilgileriniz güncellendi diye fakat hala baska üniversiteden mezun görünüyorum. Olumlu dönüş aldım bide sonradan sıkıntı olur mu bu durum benim için ne yapmamı önerirsiniz ?
-
@churcill bana da olumlu değerlendirildi diye mail gelmis ama neye göre gönderildiğini bende anlamadım.
-
RE: İTKİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@uzmanyrdd ben ulaşamadım listeye kaçla kapatmış hocam ?