@uvyx işe başlamada bir aksama olacağını sanmam ama eğer eğitim vs. varsa İstanbul’da yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Online uzaktan verilebilir. Salgında bu kadar insanın İstanbul’a gitmesi çok riskli.
floydian tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@başarısız, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar istenilen tahlil ve tetkik sonuçlarının mantığını anlayabilen var mı? Rapor değil de özellikle sonuçları istemesi nedendir?
Hocam sağlık raporu istenmemesinin sebebi genel bir rapor olduğu için olabilir. Örneğin ehliyet alırken genel bir "sağlıklıdır" ibaresi gibi üstünkörü bir şey istemiyorlar. Bu sebeple özellikle istenen testleri belirtmişler. Benim tahminim böyle. Ancak her birinin sonucuna ilgili birimdeki doktorlar imza atmalı mı ben de bilemedim. Heyet raporu gibi bir şey de değil galiba ama anlayamadım tam olarak.
-
@başarısız teşekkür ederim hocam. Bu arada istenilen belgeleri bir kez daha okuyunca yalnızca çıkan sonuçları teslim etmemiz gerekiyor diye anladım ben. Yani imza-kaşe gibi bir şeye ihtiyaç yok gibi. Rapor da istemediklerine göre büyütülecek bir şey değil.
-
@kurtarslan problem yok o zaman hocam. dediğim gibi siz ölçüleri söylediğinizde biyometrik demiş. zaten 50x60mm biyometriğe denk geliyor.
-
Arkadaşlar iç kont. yrd. olarak kazanan var mı aramızda? Belirtilen eğitim tarihlerinde ne yazıyor? Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 hafta gözüküyor merak ettim.
floydian tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar iç kont. yrd. olarak kazanan var mı aramızda? Belirtilen eğitim tarihlerinde ne yazıyor? Bazılarında 1 hafta bazılarında 2 hafta gözüküyor merak ettim.
-
@uvyx işe başlamada bir aksama olacağını sanmam ama eğer eğitim vs. varsa İstanbul’da yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Online uzaktan verilebilir. Salgında bu kadar insanın İstanbul’a gitmesi çok riskli.
-
@kurtarslan problem yok o zaman hocam. dediğim gibi siz ölçüleri söylediğinizde biyometrik demiş. zaten 50x60mm biyometriğe denk geliyor.
-
@kurtarslan, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar fotoğraf çekimi biyometrik mi olcak yoksa sadece ebat olarak 50-60 mm ama normal vesikalık tarzı mı?
Biyometrik fotoğrafın ölçüleri 50x60mm oluyor diye biliyorum. Siz biyometrik 50x60mm olduğunu söylerseniz fotoğrafçı ona göre çeker mutlaka hocam.
-
@başarısız teşekkür ederim hocam. Bu arada istenilen belgeleri bir kez daha okuyunca yalnızca çıkan sonuçları teslim etmemiz gerekiyor diye anladım ben. Yani imza-kaşe gibi bir şeye ihtiyaç yok gibi. Rapor da istemediklerine göre büyütülecek bir şey değil.
-
@başarısız, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@floydian Ben bugün testlerin çoğunu yaptırdım ancak doktorlar bırakın imzalamayı yapmayı bile zar zor kabul ettiler. Bu test sonucunu teslim ettiğimizde nasıl değerlendirecekler onu da anlamış değilim
kendi doktorları mı bakıp yorumlayacak yoksa başka bir durum mu bilemiyorum
Haklısınız. Herhalde kendi danıştıkları bir hekim var. Ona iletecekler. Odyometri testi yaptırdınız mı? Kulak, Burun, Boğaz bakıyor galiba ona değil mi?
-
Arkadaşlar istenilen tahlil ve tetkik sonuçlarının mantığını anlayabilen var mı? Rapor değil de özellikle sonuçları istemesi nedendir?
Hocam sağlık raporu istenmemesinin sebebi genel bir rapor olduğu için olabilir. Örneğin ehliyet alırken genel bir "sağlıklıdır" ibaresi gibi üstünkörü bir şey istemiyorlar. Bu sebeple özellikle istenen testleri belirtmişler. Benim tahminim böyle. Ancak her birinin sonucuna ilgili birimdeki doktorlar imza atmalı mı ben de bilemedim. Heyet raporu gibi bir şey de değil galiba ama anlayamadım tam olarak.
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@eng90, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@floydian Evet beni de en çok bilim kısmı zorladı zaten. En çok soru da oradan geldi. 100 soru vardı ve baya yorucuydu benim açımdan. İktisat sorusu azdı. Ben iktisat yüksek lisansı yapan bir mühendis olarak daha çok iktisat sorusu bekledim ama beklediğim gibi değildi. Daha çok bankacılık, borçlar hukuku, finans soruları vardı.
Anladım hocam teşekkür ederim cevap için. Son olarak muhasebe soruları nasıldı ve muhasebe soru sayısı çok muydu?
-
@eng90, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@floydian Ben de dün girdim. Ama sağa sola bakma olayına takılmayın. O kadar da katı değillerdir. Ben arada baktım. O da işlemli soruları yapmak için kağıt kalem kullandığım durumlardı. Dolayısıyla ister istemez sağa sola biraz da olsa bakıyorsunuz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Özellikle bilim soruları baya zor anlaşılan. Her konudan eşit sayıda mı sorular? Yani muhasebe ve iktisat soru sayısı eşit mi? Yoksa belli bir konuda ağırlık mı var? Hukuk da çıkıyormuş sanırım.
-
@Vergil Yaptığınız sorularda matematiksel işlem yapmayı gerektirecek durumlar var mıydı? Gelen mailde sağa sola bakmayın vs. yazmışlar da kağıda işlem yapmak gerekiyorsa mecburen gözümüz ekrandan ayrılacak. Siz ne yaptınız?