@kalendermeşreb ben de güvenlik soruşturmasının beklendiğini duydum. Listeler tamamlanmış diye biliyorum.
Dao_ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Dao_ tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar maaşlar ne kadar bilen var mı bir de dil tazminatının etkisi düşük diye biliyorum sizin bi bilginiz var mıdır bu konuda
-
@kalendermeşreb ben de güvenlik soruşturmasının beklendiğini duydum. Listeler tamamlanmış diye biliyorum.
-
@kalendermeşreb ben hukuktan girmiştim pazartesi günü. Yarım saati geçti içeride kaldım. Aklınıza gelebilecek her türlü rekabet hukuku sorusunu sordular. Özellikle yeni kanun değişikliğinden çok soru soruldu. Çalıştığım yeri vs de sordular. Ek olarak kvkk ile ilgili de soru sordular. Allahtan biliyordum mevzuatı. Yazılıda çok iyi bir kağıt vermiştim yazılı sınavın nasıl geçmişti diye sordular. 5 kişiydi her biri en az 2 soru sormuştur. Herkese başarılar şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@kalendermeşreb mail adresini paylaşır mısınız? İki belgede başkasının, üstelik biri boş ve sadece fotoğraf var, benim belgem kim bilir kimde :d gerçekten şunu bile beceremeyenler sınavı nasıl hazırladılar nasıl okuyacaklar çok merak ediyorum
-
@Reşo arkadaşlar sizce sınav bir önceki sınavlardan farklı olur mu? Bi de hukukçular için makro düzeyde iktisat sorarlar mı?