TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Mülkiye19
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mülkiye19

@Mülkiye19

5
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mülkiye19 Takip etme Takip Et

Mülkiye19 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları

@SBF11 @keynesinvarisi cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Umarim daha fazla yipranmadan en kisa zamanda atlatiriz bu süreci.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@sefa-turkdonmez doğru söylüyorsunuz. Peki hangi kaynak siteleri tavsiye edersiniz güncel ve dış politika için ?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19
    • RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@gpale Ben başvurabildim hocam şu an tamamladım başvurumu siz de deneyin isterseniz.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

Ben de kazanmışım. Bu forum ve sizler bana her anlamda çok yardımcı oldunuz. Çok aktif olamasam da sorduğum her soruya cevap bulabildim. İnşallah en kısa zamanda hepiniz emeğinizin karşılığını görürsünüz, en güzel yerleri hak ediyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

Mülkiye19 tarafından gönderilen son iletiler

@siyaset-bilimci Ankara Siyasal siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

Ben de kazanmışım. Bu forum ve sizler bana her anlamda çok yardımcı oldunuz. Çok aktif olamasam da sorduğum her soruya cevap bulabildim. İnşallah en kısa zamanda hepiniz emeğinizin karşılığını görürsünüz, en güzel yerleri hak ediyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@gpale Ben başvurabildim hocam şu an tamamladım başvurumu siz de deneyin isterseniz.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@gpale Az önce aradım. 'Bazen ösym sitesinden puan getirmede sorunlar olabiliyor, ilgili arkadaşa ileteceğim, gün içinde tekrar deneyin düzelecektir; düzelmezse yarın tekrar arayın' dedi ilgili personel.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@gpale Ben kamu yönetiminden başvuracağım ben de hatayi aliyorum. Öğleden sonra iletisime gecmeye calisacagim. Ulasabildiniz mi siz acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@SBF11 @keynesinvarisi cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Umarim daha fazla yipranmadan en kisa zamanda atlatiriz bu süreci.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

Iyi geceler arkadaslar. Ben de merakla sonucu bekleyenlerdenim. Benim forumla tanismamin vesilesi oldu bu süreç. Arkadaşlarin dedigi gibi cok seviyeli ve her anlamda yardim alabildigim bir mecra oldu benim için. Umarim sonuçlar bir an once açıklanır da rahat bir nefes aliriz. Nacizane bir sorum daha olacak sizlere. Eger kabul edilirsek ne zaman goreve baslariz tahmini olarak? Umut fakirin ekmegi simdiden cok tesekkurler 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

@sefa-turkdonmez doğru söylüyorsunuz. Peki hangi kaynak siteleri tavsiye edersiniz güncel ve dış politika için ?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19

Merhaba arkadaşlar. Bir sbky mezunu olarak ilk defa bir mülakata gireceğim. Stres yönetimi açısından neler önerebilirsiniz, heyecanlanıp soruları cevaplayamamaktan çekiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19
    • RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları

@requ1em, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları

@Mülkiye19 ben güncel meselelerden geleceğini düşünüyorum. Örneğin, coronavirüs ile ilgili bir gelecek projeksiyonu cızmemiz beklenebilir. Işte gelecekte neleri degisitirecek nasıl bir toplum yasayacagız gibi. Kurum genel olarak cumhurbaşkanlığının ağzı gibi o yüzden yinr güncel olarak coronavorus ile ilgili olarak türk dış politikası acısından degelndirmemizi isteyebilirler. Aynı zamanda kurumun kamu diplomasisine onem verdiği bir gerçek. Bu doğrultuda kamu diplomasisi nedir trkiyenin dış politikasında kamu diplomasisiullnılır ve kullanılan araçlar ve kurumlar nelerdir? Gibi. Günceli lütfen göz onünde bulunduralım. Ilk sınavdaki sorulara bakacak okursak türk dış politikası olası gibi. Siyâset bilimi olası. Uluslararasi örgütler aynı şekilde. Ama ne biliyim bm nin alt kuruluşları hangileridir ya da güvenlik konseyinin özelliklerini yazınız gibi bir soru gelir mi bilmiyorum. En azından bm ve ab daha önemlidir benim gözümde. Siyasi tarihten de hani nasıl derler genel dönüm noktalarına bakmakta yarar var. Örnegın fransiz ihtilali 1.ds 2.ds soğuk savaş , kore savaşı kuba krizi johnson mektubu. Sovyetlerin çöküşü. Zaten boyle bir durumda okunacak kitaplar bellidir. Oral sanderin kitabı gayet akıcı ilerlemektedir. Ayrıca ingilizce bir kompozisyon isteyebilirler. Çeviri olur mu orası hakkında pek fikir sahibi değilim acıkcası

Çok tesekkürler cevabınız için

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mülkiye19