Arkadaşlar merhaba, şahıs şirketine sahibim ve şuanda kurumun mülakatına girmeye hak kazandım. Fakat mülakata giderken şirket sahibi olmam sorun yaratır mı? Mülakata gitmeden önce kapatmam gerekir mi bunu bilmiyorum. Atama halinde zaten kapatmam gerektiğini biliyorum ama mülakat aşamasında bu durum herhangi bir olumsuzluk yaratır mı bunu danışmak istedim. Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.
griffon tarafından gönderilen son iletiler
-
Şahıs şirketi olması mülakatta sorun olur mu?
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@vanyar Gerçekten en iyisi beklemek. Karıştı çünkü mesele.
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@Reşo Kurumun sözleşmeli personel için kompozisyon sınavını kim yapıyor ve arada nasıl bir fark var sizce. Tamamen bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.
-
@Reşo 4 temele ayırdıklarını söyledi hocam telefonda konuştuğum kişi. Hukuk, mühendislik, iletişim, iibf. Belki hukuk olmayabilir iibf için ama bilmiyorum tabiki.
-
@beirutde doğru söylüyorsunuz hocam. Bana da verilen cevaplardan sonra içeriğin bile kararlaştırılmadığı hissi geldi. Ama tabi bu durum çalışmayı etkiliyor.
-
Merhaba. Kurumu aradığımda aldığım cevaplardan sonra internette yazılı sınavın nasıl olabileceği ile ilgili araştırma yaparken foruma denk geldim.
Konuyu sizlerle paylaşmak ve sizlerin de düşüncelerini öğrenmek isterim.
Bu arada iibfliyim ve puanım 82.
Konuya dönecek olursam. Kurumu yazılı sınav için çalıştığım konuların doğruluğuna tereddüt ettiğimden dolayı aradım. Telefonumu yanıtlayan hanımefendi bana sınav konularının diğer kurumlarda iibfliler için sorulan konular olabileceğini söyledi ve bunlara örnek olarak iktisat, uluslararası iktisat, maliye, muhasebe gibi konuları verdi. Ben de çalışmamı daha güncel konulardan ve kamu diplomasisi gibi konulardan yaptığımı ve yazılı sınavda bu tarz konulardan kompozisyon sorusu beklediğimi söylediğimde kendisi 'O da olabilir ama sanmıyorum diğer kurumların iibfliler için yazılı sınavı nasılsa burada da öyle olur' diyerek yineledi.
Sizler bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Durum böyle ise zannediyorum benim gibi olan birçok kişi çalışmasını değiştirmek zorunda kalacak. Bu durumda hangi konulara yönelik çalışma yapmak daha mantıklı bilmiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.