@yorgun üç tane vardı fiyat farklılaştırmasi temel amaç tüketici rantini ele geçirmek
oriandro
@oriandro
oriandro tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@yorgunasker bendeuhasebeyei bu şekilde yaptım ancak reeskont kaydını 45000 uzeromdem yaptım umar doğrudur
oriandro tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaş hal bank sınavına girip buna girmeyecek olan var mı
-
@kurtarslan dostum farklı tarayıcıdan dene istersen bende de öyle oldu farkli tarayıcıdan açınca oldu
-
@icav sabahki oturumda 30 kişilik sınıfa 12 öğleden sonraki oturumda da 20 kişilik sınıfa 6 kişi gelmişti
-
Tahmini ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar askerlik durum bilgimi günceleyemiyorum bu sıkıntıyla karşılaşan oldu mu
-
@yorgunasker bendeuhasebeyei bu şekilde yaptım ancak reeskont kaydını 45000 uzeromdem yaptım umar doğrudur
-
@yorgun üç tane vardı fiyat farklılaştırmasi temel amaç tüketici rantini ele geçirmek
-
Astiden sınav yerine nasıl gidiyoruz arkadaşlar
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Halk bank ile cakisiyor sınav arkadaşlar tercihiniz