@108-Dönem kardeşim ilk önce 5 Aralık kesin inanmayan inanmasın dedin. Sonra vazgeçtin. Hakimlik sınavı 29 Aralık kesin bilgi, önceki gün icra var dedin ikisi de yanlış çıktı. Sonra millete laf ediyorsun. Her şeyi bilmek zorunda değilsin. Yanılabilirsin elbet ama ahkam kesmen gerekmez. Bence daha fazla zorlama sen.
yolyemez tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@iibf sürekli bir şeyler diyor zaten. Bir de milleti azarlıyor inanmıyorlar diye. Hiç demiyor ki benim verdiğim tarihler yanlış çıktı, o kadar emin konuştum ama yanıldım... Hala kesin kesin konuşuyor. Neyse illa söylediği bi tarih tutacak nasılsa :))))
-
@108-Dönem yine başladı:)))
En son hakimlik için 29 aralık diye böyle net konuşuyordu. -
@can123 burada bazıları duyumunu aktarmıyor insanlarla alay ediyor. Sürekli ortaya kesin şekilde tarih atıyorlar. Kesin kelimesinin anlamını bu yaşında biliyorsundur heralde. Mesela şöyle yazıyor: hazır olun bu hafta ilan geliyor... bu mu duyum?
yolyemez tarafından gönderilen son iletiler
-
@can-mavi hocam benim dediğim kişileri burada herkes biliyor. 2 - 3 tane ahkam kesen tip. Tarih veriyorlar çıkmayınca bir de üstüne milleti azarlıyorlar şöyle oldu da böyle oldu da... sizi takip ediyoruz üzerinize alınmayın lütfen. Ama bu durum iyice can sıkmaya başladı artık. Ellerine ne geçiyor anlamış değilim. İnsan der ki ; arkadaşlar şu tarih için güvendiğim birinden duyum aldım, size de aktarmak istedim ama durumlar malumunuz yine de belli olmayabilir... ama bunlar öyle mi?şu tarihe kadar kesin gelecek, protokol yapıldı bilmeden konuşmayın, inanmazsanız inanmayın... sonuç? Kocaman sıfır. O yüzden bu tiplere lafım benim. Sizi kastetmedim hocam yanlış anlamayın lütfen...
-
@can123 burada bazıları duyumunu aktarmıyor insanlarla alay ediyor. Sürekli ortaya kesin şekilde tarih atıyorlar. Kesin kelimesinin anlamını bu yaşında biliyorsundur heralde. Mesela şöyle yazıyor: hazır olun bu hafta ilan geliyor... bu mu duyum?
-
@Yunus1059 sınav temmuzda arkadaşlar iyi çalışmalar
-
@iibf sürekli bir şeyler diyor zaten. Bir de milleti azarlıyor inanmıyorlar diye. Hiç demiyor ki benim verdiğim tarihler yanlış çıktı, o kadar emin konuştum ama yanıldım... Hala kesin kesin konuşuyor. Neyse illa söylediği bi tarih tutacak nasılsa :))))
-
@108-Dönem yine başladı:)))
En son hakimlik için 29 aralık diye böyle net konuşuyordu. -
@108-Dönem kardeşim ilk önce 5 Aralık kesin inanmayan inanmasın dedin. Sonra vazgeçtin. Hakimlik sınavı 29 Aralık kesin bilgi, önceki gün icra var dedin ikisi de yanlış çıktı. Sonra millete laf ediyorsun. Her şeyi bilmek zorunda değilsin. Yanılabilirsin elbet ama ahkam kesmen gerekmez. Bence daha fazla zorlama sen.