Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu arada buradaki arkadaşlarımızın üslubu ve kalitesi beni hayran bıraktı. Memurlarnetteki üslubu gören arkadaşlar da aynı düşüncede olacaktır. Umarım buradaki herkes hak ettiği yerlere gelir.
müştak001 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@2pacalypse sağolasın kardeşim. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.
-
Arkadaşlar araniza yeni katılıyorum idaride 255 adlide 185 şansım nedir ve 90 hukukcunun olduğu idaride kaç hukukcu alinir. Saygılarımla
-
@Berkan13 hayırdır birader efendi gibi soru sorduk. Canın sıkıldıysa cevap vermezsin
-
Arkadaşlar açıklama yakın gibi duruyor. Idari yargıda kontenjanın doldurulup doldurulmadığı hususunda bilginiz var mı?
-
İdari yargı mülakatına kalan hukukçu arkadaşlara sesleniyorum. 89 kişi var diyorlar. Sizin de tam alım olursa şansımız yüksek diye düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum. Aynı hissiyattaki hukukçu arkadaşlarım duygularını paylaşabilir ve duyumlarını.
Mülakat illa ki açıklanacaktır. Maksimum 1 aya açıklanır.
müştak001 tarafından gönderilen son iletiler
-
@yüzbaşı doğrudur hocam. Ancak adli yargıda 3te 1 olan şans-diyelim ki 80 kisi almasinlar 50 alsinlar- 2de 1 oluyor. Ki bence bu 89 arkadaştan adli yargıyı kazanan 5 10 kisi de olacak dersek şans ciddi oranda artıyor bu tarafta.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu arada buradaki arkadaşlarımızın üslubu ve kalitesi beni hayran bıraktı. Memurlarnetteki üslubu gören arkadaşlar da aynı düşüncede olacaktır. Umarım buradaki herkes hak ettiği yerlere gelir.
-
Ayrıca idariyi kazanan hukukçu arkadaşlar genelde adli yargıda ilk 500de oluyor. Bu durumda SÜREÇ OLUMLU SONUÇLANACAK ISE adli mi idari mi oluyor genelde???
-
İdari yargı mülakatına kalan hukukçu arkadaşlara sesleniyorum. 89 kişi var diyorlar. Sizin de tam alım olursa şansımız yüksek diye düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum. Aynı hissiyattaki hukukçu arkadaşlarım duygularını paylaşabilir ve duyumlarını.
Mülakat illa ki açıklanacaktır. Maksimum 1 aya açıklanır. -
Tesekkür ederim cevabiniz için. 2018 yılındaki sinavla 14. Dönem girmiş o zaman. 50 60 kisi ile kapatti diye bir bilgi verilmisti bu başlıkta. Meğer 106 kişi alınmış. 6 kisi ek mülakatlarla alındı galiba
-
Arkadaslar 14. Dönem akademide eğitime başlamış . Bu sene atanacaklar kaçıncı dönem olacak? 14. Dönemde 106 aday varmış
-
@Berkan13 hayırdır birader efendi gibi soru sorduk. Canın sıkıldıysa cevap vermezsin
-
Arkadaşlar açıklama yakın gibi duruyor. Idari yargıda kontenjanın doldurulup doldurulmadığı hususunda bilginiz var mı?
-
@law-yours facebook grubunun linkini paylaşabilir misiniz rica etsem
-
@kıymalı-puding hocam merhaba. Ahmet Nohutcu hoca nerede söyledi bunu kaynak nedir