@shocking umarım kötü sonuçlanmaz
ckmll tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@extraordinary ikisininde tanımını yaptırdılar dolayısıyla taşınmaz mülkiyetine değindim elbette . Ama Tr vatandaşlığı in bildiğin kadarıyla ikiside ikamet yerinin mülki amirine başvuruyor geçici bir göçmen belgesi alıyor ve daha sonra işlemler tamamlanınca Tr vatandaşlığına alınıyor diye biliyordum uzatmadan hayır arasında fark yok demekle yetindim uzatımca konu konuyu açıyor diye kısa ifade ettim
-
@Alles-Klar anladım hocam teşekkürler
-
@redcrossbjk kursta hocalarım hep derdi kaç sene olursa olsun pes etmeyen emek veren illa bi yerlere geliyor a kadro da diye . 4 yıl bende çok ağladım çok geceler uykusuz kaldım . Sabredin sabrın sonu selametle daha iyi kurumlarla gelir inşallah .
-
@redcrossbjk sizide çok tebrik ederim diğer iletim kazanamayan arkadaşlarım içindi karışık oldu
ckmll tarafından gönderilen son iletiler
-
@redcrossbjk sizide çok tebrik ederim diğer iletim kazanamayan arkadaşlarım içindi karışık oldu
-
@redcrossbjk kursta hocalarım hep derdi kaç sene olursa olsun pes etmeyen emek veren illa bi yerlere geliyor a kadro da diye . 4 yıl bende çok ağladım çok geceler uykusuz kaldım . Sabredin sabrın sonu selametle daha iyi kurumlarla gelir inşallah .
-
@gencbiraday o arkadaş bana liste genel müdürlükte dedi . Dediğim gibi kendisini tanımıyorum
-
@gencbiraday twitterda etkinliğe katılırken ilgöçuzman yardımcısı bie arkadaş yazdı kendim sormadım o bana yazdı o yüzden doğru mu değil mi emin olamıyorum ama kendisi aynen şöyle dedi . Bugün personel daire ile görüştüm . Genel müdür değiştiği için biraz uzayacakmış çalışmalar devam ediyormuş . Türkçesi listelerde değişiklik olmaya da devam ediyor anladığım kadarıyla
-
@jhonnybravo hocam bir sonraki hafta açıklanma ihtimali için ne sezdiniz konuşmalardan peki
-
@shocking umarım kötü sonuçlanmaz
-
@Marsiyal hocam konu konuyu açtı sorulara değindik. Esas merak ettiğim bilmediğin soruları öğren demelerinden ne anlamam gerektiğiydi, deneyimli olan ya da böyle denen arkadaşlarım var mı merak ettim açıkçası
-
@Alles-Klar öyle zaten çıkar çıkmaz hatırladım biliyorsun ama işte dilinin ucuna gelmiyor
-
@Alles-Klar anladım hocam teşekkürler
-
@extraordinary ikisininde tanımını yaptırdılar dolayısıyla taşınmaz mülkiyetine değindim elbette . Ama Tr vatandaşlığı in bildiğin kadarıyla ikiside ikamet yerinin mülki amirine başvuruyor geçici bir göçmen belgesi alıyor ve daha sonra işlemler tamamlanınca Tr vatandaşlığına alınıyor diye biliyordum uzatmadan hayır arasında fark yok demekle yetindim uzatımca konu konuyu açıyor diye kısa ifade ettim