@Gaziantep27 göç ile guy arasında çok fark var da il göç ile guy pek fark yok göçü bırakıp guya giren kişinin gerçekten çok sağlam gerekçesi vardır
YedekKamil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: Güvenlik soruşturması
@ismaildrn burlarda referans var mıydı peki idari hakimlik bunlara göre çok daha fazla dikkate alıyo olabilr
-
@kuruhasan ne kadarda gerçekçi yazıodu deel mi uzun uzun ciddiyetle bilgi vriyodu
YedekKamil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Güvenlik soruşturması
@ismaildrn burlarda referans var mıydı peki idari hakimlik bunlara göre çok daha fazla dikkate alıyo olabilr
-
@kuruhasan ne kadarda gerçekçi yazıodu deel mi uzun uzun ciddiyetle bilgi vriyodu
-
İnşallah tamam da inşallah diyince olmuyor tıpkı ders çalışmayınca olmadığı gibi twitterdan geniş katılımlı etkinlik gerekli sgk bekledim o kadar süre sonra yedeklerden de olmayınca artık kpss b kadroya başvurdum bi de idariye hazırlanmaya çalışıyom sonuçlar belli olaydı belki kazansam b ye başvurmazdım korkuyorum sgk gibi olacak diye
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Ne kadar sürede sonuçlar belli olur
-
RE: 2020 1 İİBF ATAMASI
İşletme bölümü için 89 puana en iyi seçenek ne olur?
-
@Gaziantep27 göç ile guy arasında çok fark var da il göç ile guy pek fark yok göçü bırakıp guya giren kişinin gerçekten çok sağlam gerekçesi vardır