@kemankeşş2 hocam öyle değil ben sözlü mülakattan elendim. her ne kadar kurumlar sözlü mülakat olumlu sonuçlandıktan sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapacak olsa da ,önceden el altında yapıp ona göre mülakatı olumsuz sonuçlandırıyorlarmış.Dava açılmasın diye
ismaildrn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Güvenlik soruşturması
-
@CosmoKramer evet hocam 18 yaşında işlemiş 33 yaşında çıkmış 30 yıldır da serbest
ismaildrn tarafından gönderilen son iletiler
-
@CosmoKramer evet hocam 18 yaşında işlemiş 33 yaşında çıkmış 30 yıldır da serbest
-
RE: Sabıkası olan 1. Derece yakın
@piotte hocam idari halimlik ve kaymakamlıkta da bu dudum geçerli mi? Genelde bunları tenzih ediyorlar ama
-
@Gürkan35 evet de Tr'de pratikte her şey farklı
olıyor maalesef -
@CosmoKramer açıklanınca nasıl öğreneceğiz? Seni bu yüzden almadık demiyorlar ki. Önden araştırmayı yapıp ona göre karar veriyorlar. Bu yüzden referanstan mı bundan mı elendik bilemiyoruz
-
@lakcingofsupply yapma ya suçu neydi acaba. Terör ile özellikle fetö ise kesinlikle almıyorlar. Adli olaylarla ilgili sabıkayı merak ediyorum ben
-
Sabıkası olan 1. Derece yakın
Dostlar aranızda hiç annesinin ya da babasının adli bir suçtan dolayı sabıkası olup da kamu kurumuna atanan ya da atanan birine şahit olan var mı hiç? Bir çoğumuzun içini kemiriyor bu:(
-
@Mambaa adaleti temsil etmek isterken adaletsizliğe maruz kalacağım demek. Vah benim emeklerime...
-
@gencbiraday yok hocam bastırdı. Bana mülakatta referansımın nesi olduğumu nerden tanıdığımı bile sordu komisyon