TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. lakcingofsupply
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 52
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

lakcingofsupply

@lakcingofsupply

24
    İtibar
    56
    Profil Görüntülemeleri
    52
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

lakcingofsupply Takip etme Takip Et

lakcingofsupply tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Son bir ayda read for speed i, 40 minitesti , 10 tane yds denemesini sure tutarak cozdum. Gunde iki tane genel yetenek denemesi cozdum. Alandan denemeler konu tekrarlari testler. Isletme icin ayri denemeler aldim. Onlara kafa yordum. Halk bankasinin aklina gelebilecek herseyi yaptim. Yds de bi tane ceviri sorusu icin max 1,5 dakika harcarken nasil oluyorda bugunki sinavda 3 dakikam gidiyor aklim almiyor. Bugunki sinava hepimiz emek harcadik. Bir ay iki ay degil 2 3 yildir emek harciyoruz. Bu muydu karsiligi diyorum. Bugunki sinav beni yordu. Sanki icimden bi ben daha gitti. Bu sefer olucak diye umitlenmis. Umarim bi gun emeklerimizin karsiligini aliriz.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu

Ertelenmesini isteyen varsa 2021 kpssye girsin ona da az kaldi

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@kuantummk evet hocam. 2016 da iki tane arkadasım müfettişlikten elendiler uzman yardımcılığı teklif edildi

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI

yeni nesil soru tarzi deyip gecmis olsun diyorum. Baska dicek bisey kalmadi.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı

@nrpsmf tesekkur ederim. Kucucuk ihtimallerin pesinden kosuyoruz. Herkes icin hayirlisi olsun🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

Arkadaslar onceden temelim vardi. Iki ay kala kpss ye calistim. P48 im 75,51 P47 77,59. Suanda alani birakip aralik yds sine calisiyordum. Bankacilik uzman yardimciligi icin bana sira gelir mi. Gelme ihtimali varsa alan konularina calisicam🤷‍♀️

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri

@damra parite iktisat diye bir soru bankasi var. pek bilinmis degil. baslangic icin bizim hocamiz onu onermisti. Kitap iktisat hakkinda hic bisey bilmeyen sifir olan bi kisi icin cok iyi. Cok sade bi dili var. mantik kurduyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayni sekilde analizi de cozdum. O da onu da tavsiye ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@kuantummk hocam basvuru sureci bittigi icin boyle bi durumun olma imkani yoktur ama siz yine de bi anadolu universitesine ya da halkbankasina ulasip sorun. Daha net bi bilgi alirsiniz

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@guliverrrr emanethaneler oluyor. Okulun kafesi ya da guvenlik gorevlileri onlara tesl edebilirsiniz

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu

@Hayaller71 hocam ben cözdüm beğendim. Tavsiye ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

lakcingofsupply tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI

yeni nesil soru tarzi deyip gecmis olsun diyorum. Baska dicek bisey kalmadi.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları

@Hayaller71 hocam p 100 mc 40 degil mi

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply
    • RE: 2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları

P-mc/mc den 1,5 gibiydi esneklik

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

21 ekim sabah 9 da iç konrolör için

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@kuantummk evet hocam. 2016 da iki tane arkadasım müfettişlikten elendiler uzman yardımcılığı teklif edildi

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@beirutde kac kişi alınacağı belli değil hocam. Ama ilk 140 kişi cagırılacaktı

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@bytheodoras hocam hangi il

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@Leon-Walras-2 hangi il hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

@beirutde hocam hangi iki secmiştiniz ben istanbul sectim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply

Gy 29
      İng 17
      Alan55

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lakcingofsupply