@bytheodoras girdiğim ilk ve tek mülakat oldu bu ben artık şansımı yurtdışında deneneyeceğim, gençliğimi adaletsiz sınavlarla ve mülakatlarla harcamak istemiyorum, yazık
ATESH tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@lahzamm hocam siz müfettişlik mulakatina mi girdiniz?
-
@lahzamm üstte yazdım aslında:) ben uzman yard. mülakatına girdim, bana pek alan sorusu yöneltmediler galiba çoğu uzman yard. adaylarına sormamışlar.
ATESH tarafından gönderilen son iletiler
-
@bytheodoras girdiğim ilk ve tek mülakat oldu bu ben artık şansımı yurtdışında deneneyeceğim, gençliğimi adaletsiz sınavlarla ve mülakatlarla harcamak istemiyorum, yazık
-
Etkilemezse şaşalım zaten bence
-
Bu sene hep öyle geçmedi mi zaten, bir belirsizlik içinde bekleyip duruyoruz
-
@Blueberry nereden alıyorsunuz bu bilgileri? Kesin gibiymiş gibi de yazıyorsunuz ondan soruyorum
-
@lahzamm üstte yazdım aslında:) ben uzman yard. mülakatına girdim, bana pek alan sorusu yöneltmediler galiba çoğu uzman yard. adaylarına sormamışlar.
-
@lahzamm hocam siz müfettişlik mulakatina mi girdiniz?
-
merhaba arkadaşlar, mülakat deneyimimi paylaşmak istiyorum, öncelikle herkes için hayırlısı neyse o olsun. ben uzman yard. mülakatına ilk gün girenlerdenim. benim komisyonum gayet normaldi, ben ne söylediysem onlar üzerinden sorular soruldu, onun dışında olumlu veya olumsuz geçti diye birşey söyleyemiyorum çünkü hiç birşey belli etmediler, belki de mezun olduktan sonraki ilk mülakatım olduğu için ben pek kavrayamadım durumu. hayırlısı olsun. sanırım bütün mülakatlar bitti, beklemedeyiz
-
iç kontrolör adaylarının mülakatları haftaya mı arkadaşlar?
-
@kuantummk merhaba mülakat için belli bir kıyafet yönergesi var mi ben ilanda veya başka bir yerde göremedim bilgisi olan var mi bu konu hakkinda ?
-
Uzman yardımcılığı mülakatı
Arkadaşlar mülakat için belirli bir kıyafet yönergesi var mi? Ben ilanda veya başka bir yerde göremedim bilgisi olan var mi bu konu hakkinda?