@daywalkerss, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Pazartesi ya da en geç salı 2021 sınavı tarihine ilişkin bilgi vereceğim dostlar inşallah
Hocam var mı bir haber
@daywalkerss, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Pazartesi ya da en geç salı 2021 sınavı tarihine ilişkin bilgi vereceğim dostlar inşallah
Hocam var mı bir haber
Arkadaşlar forumun eski üstadların dan bir arkadaşımız vasıtasıyla bilgi almaya çalıştım. Bilgi aldığım kişi sınava soruları görmek için girmiş ve daha önce mülakata kalmış kişilerden. Üstad ve daha önce bir çok kez derece yapan arkadaşlarının ortak görüşü 70-71 bandı imiş.Telegram anketinde 200 üzeri kişinin 80+ işaretlemesi ise spekülatif olduğunda ise hem fikir. bakalım yiğit hoca da yakın zamanda canlı yayın yapıp yeni analizler sunacakmış. Ben dahil 70-71 bandında bekleyenler için inşallah söylenenler gibi bir sonuç çıkar. Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
@pisagor, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Bu sayfayi görünce hep ayri bir duygulaniyorum valla
Hele ki 72.50 de kalanlar olarak Şuan mülakat için çalışıyor olabilirdik...
Biri de çıkıp demiyor ki ya hu bu adam bu kadar şey biliyorsa eğer doğruysa ÖSYM denen kurumun cılkı çıkmış neye nasıl guvenelim diye
72.50 ile 3. Girişimde en çok yaklastigim sınavdı.Aslinda zor sınavlar gerçek çalışanı daha öne çıkartıyor fakat ÖSYM zor sınav ile saçma sınav ayrımını bir türlü anlayamadı ya da zorlama adına saçmaladıklarının farkında degil.Bu yıl ilk defa sorulan 5 sorudan 3 doğru 1 boş 1 yanlış yaptım ama gel görelim ki AİHS ve BM yi kurullar, protokoller, Türkiye de ki tüm insan hakları mevzuatıni bilsekte insan hakları yüzünden(6da 1 doğru yaparak) bu sınavı kaybettim.Kendimi kazanmış olarak görüyorum çünku alan değil genel kültür kısmı batırdı çoğu sınırda kalan arkadaş gibi.Seneye daha iyi hazırlanmış bir şekilde inşallah o kısmı da hallederiz diyorum.2021 hepimiz için Muhammed Fatih Safitürk un idealine kavusabilecegimiz bir yıl olsun inşallah.Ya Allah Bismillah
@bozkurtbey bı de önceki seneler kaynaklarını hepimizin kullandığı bir hocamızın yanindaydi hep şimdi bagimsizlasmis galiba hiç ondan bahsetmiyor bile
@dibace hocam inşallah olmaz ki ben bundan en çok dili yananlardanim. Mezun olduktan sonra muhasebem iyi olmadığı için ceko ya ağırlık verdim 2017 de 1,2018 de 0,4 ,2019 da 0,9 la SGK mülakatına kalamadim.Simdi guy da elimden 1 puanla gitti yazdığım 3 şehir . Ceko lu puan kaldı bir tek elimde o da 88 ama guy böyle olmuşken SGK dan korkar olduk. Şu guy a atanıp da SGK yi da yazma fantezisi olan çok insan öldü geçtiğimiz alımda ve bunlardan azımsanmayacak bir kısım mülakat a dahil katılmayıp bizlerin haklarına girdiler.İnsallah şu maliye alımlarından sonra gelecek bir SGK ilanı puanları 84 lere kadar indirir. Çünkü 4 puan türü var maalesef.Hakkimiz da hayrlisi olsun.
Sanki 75 in altında olanlar olarak kendimizi kandiriyoruz gibi geliyor bana. En son ki il göç alımında meslekte olanlar dahil bir çok kişi 200 kişilik alım 80 üstü kapatması imkansız dedi ve soru iptaliule 84.5 kapatmıştı ve ben 82.75 le liste dışı kalmıştım. 73 le yine liste dışı dururuz gibi. Geçen yıl 72.50 yle kaldığım için umitlenmiyorum hiç. İnşallah en düşük puanla kapatır diye duamizi yine de edelim tabii.
Arkadaşlar forumun eski üstadların dan bir arkadaşımız vasıtasıyla bilgi almaya çalıştım. Bilgi aldığım kişi sınava soruları görmek için girmiş ve daha önce mülakata kalmış kişilerden. Üstad ve daha önce bir çok kez derece yapan arkadaşlarının ortak görüşü 70-71 bandı imiş.Telegram anketinde 200 üzeri kişinin 80+ işaretlemesi ise spekülatif olduğunda ise hem fikir. bakalım yiğit hoca da yakın zamanda canlı yayın yapıp yeni analizler sunacakmış. Ben dahil 70-71 bandında bekleyenler için inşallah söylenenler gibi bir sonuç çıkar. Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
@apollo61 70.5 -71 e tekabül ediyor. İnşallah doğru çıkar hocam
Gelen puanlar hep iyi maasallah. Düşük kapatacak olayı hayal gibi sanki
@siyasals yazım yanlışlarını üzüntülü halimize maruz görünüz.
Kader, kısmet, hayrlısi demekten öteye gitmiyor bazı şeyler. Geçen yıl 72.50 de kaldım. 0.25 in verdiği husursuzlukla bu sene 2022 sorusunu 4 kere isaretleyip geri sildim. İnsan hakları mulkiyet sikkini işaretleyip geri sildim. İktisatta aynı şekilde bir sorum aynı şekilde bildiğim halde isarettlemedim hatta bunlar kitapçığında işaretli ama optik te işaretli değil. Neden? Çünkü bir önceki yıl gibi ya 0.25 ile kalamazsam diye . Bu sene de 73 le dışarda kaldık . İsaretlesem 76 ile ilk kez mülakata kalacaktım. Bir arkadaş güzel bir yorum yapmıştı bilmenin yanında risk alıp en çok yakın geleni yapan yükseltti beyleri diye hakikaten öyle de oldu. Ama diyorum ya boş kağıt kalem verseler çoğu kanunun çoğu maddesini yazabilecek kıvamda da olsaniz yukarda saydığım sebeplerden dolayı olmayınca olmuyor. Rabbim seneye olmayı nasip etsin isteyen ve en çok emek edene.
Sanki 75 in altında olanlar olarak kendimizi kandiriyoruz gibi geliyor bana. En son ki il göç alımında meslekte olanlar dahil bir çok kişi 200 kişilik alım 80 üstü kapatması imkansız dedi ve soru iptaliule 84.5 kapatmıştı ve ben 82.75 le liste dışı kalmıştım. 73 le yine liste dışı dururuz gibi. Geçen yıl 72.50 yle kaldığım için umitlenmiyorum hiç. İnşallah en düşük puanla kapatır diye duamizi yine de edelim tabii.
@antimülakat hocam hazirlanamadiniz mi yoksa sınav size de buradaki verilerin aksine zordu da o yüzden mi 70 lerde kaldınız?
@ömermuhtar hayy Allah razı olsun 75 altı olduğum için foruma girip okuyup cikiyorum düşer de sıra bize gelirse ya nasip, gelmez ise bakarız önümüze
@siyasals, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar bu Nürnberg sorusu vardı buna benzer konular ATEŞ insan haklarında var mı? O kadar ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşa çalışıyoruz adamlar Virginia yi Nürnberg i soruyor
Veya su kitapta var buna çalış bu iyi dediğiniz insan haklari