ben bu formu uzun zamandır ara ara takip ediyorum, netimi yazmak için kayıt yaptım. genel olarak sınavın zor olduğu konusunda herkes hem fikir, ben geçen sene 81.26 puan almıştım bu sene geçen seneden daha çok çalışmama rağmen 70 net sınırındayım. baraj tahmini yapan arkadaşların yanılacağını ve ilk 400 ün dolmayacağını düşünüyorum. bu sınavda 80 üstü yapanları tebrik ediyorum gerçekten iyi bir sonuç
musavirim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
ahmet diye bir arkadaş burada yazdı bir kaç defa ama millet pek itibar etmedi, öncelikle şunu belirteyim ilk defa girenlerin değerlendirmesine çok kulak asmamak lazım, ben derece beklediğim kişilerin bu sınavda darma durman olduğunu gördüm, herşeye rağmen iyi net yapanlara birşey demiyorum ama en az on baraj altı kalan tanıdığım var ve herbiri çok iyiydi. bilmiyorum sonuçlar açıklandığında göreceğiz tabi ancak baraj tahmini yüksek arkadaşlar yanılıyor gibi
-
ahmet de buradaki forumcular gibi biri. nasıl ki 74-76 baraj diye yorum yapan var ahmet de bi yorum yapıyor illa bunu bilgiye dayandırmasına gerek yok. biraz içerden bilgi veriyor gibi imajı var olsun o kadar da her yerin vardır bir kuşçubaşı ahmet de öyle olabilir
bir de az biraz tecrübeye kulak asmak lazım matematikten yoksun insanların baraj tahminlerine kulak asmayalım
-
bu sınav çok babayiğitleri devirdi, çok cevherleri bir günde yaşlandırdı, bu sınavın hakkını verenlere selam olsun. ancak şunu tekrar etmekte fayda var 400 dolmaz bu benim tahminim. salt tahmin değil tecrübe ve gözlemle birlikte ortaya çıktı. son kez yazmakta fayda gördüm.
-
sbf ibf ayrımı çok makul değil, mekteb-i mülkiye ve diğerleri şeklinde bir ayrım yapılabilir.
-
arkadaşlar ankara siyasal/mülkiye bir ekoldür bunu bu formda tartışmanın gereği yok erdemli bir birey bunu her şartta kabul etmesini bilir, sbf ibf tartışması ayrı bir konudur. puan meselesinden çok öte bir konumu vardır mülkiye’nin. kainatta yaradanın koyduğu bir kanun vardır herşey aslına rücu ettirilir, ne olursa olsun mülkiye hak ettiği değere yeniden kavuşur inşallah.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ahmetali33 ben değilim ama siz kesin ya kitap yazarsınız ya da yayın evi kuklası
ahmet bey bilimum küfür ve hakareti şu zaman diliminde yiyorsunuz, onurlu bir birey olmadığınızı ortaya koymuş oluyorsunuz,
musavirim tarafından gönderilen son iletiler
-
bu sınav çok babayiğitleri devirdi, çok cevherleri bir günde yaşlandırdı, bu sınavın hakkını verenlere selam olsun. ancak şunu tekrar etmekte fayda var 400 dolmaz bu benim tahminim. salt tahmin değil tecrübe ve gözlemle birlikte ortaya çıktı. son kez yazmakta fayda gördüm.
-
arkadaşlar geçen sene mülakata girip bu sene netini düşüren kaç kişiyiz? en çok merak ettiğim nokta burası çünkü yüksek bekliyordum düşük geldi demekten daha reel bir düşüş olduğundan bu senenin tahminlerine de yansır ben 81’den 70 e düştüm var mı aramızda böyle olanımız
-
merhaba arkadaşlar,
tahminde bulunmak bu sürecin en heyecanlı tarafı sürekli yorumları okumak vs biraz can sıksa da ortak tahminleri yapanları gördüğümüzde mutlu oluyoruz en azından ben öyleyim. buraya kadar her şey çok güzel ancak bi yerden sonra duyum diye yazılanlar var ve bunlar çok hoş değil koskoca devletin kurumlarından bilgi sızıyor da siz o bilgiyi getirip bu forumda paylaşıyorsanız vay halimize kaçla kapatırın içerden böyle duydum ya da böyle olacak gibi kesin ifadeler ösym’yi zan altında bırakır çünkü en güvenmemiz gereken kurum. neredeyse optiklerin okunmasına kadar bu formda iddialar döndü. fethullahçıların en kirli bıraktığı kurumların başında ösym geliyor soruların çalınmasından bahsediyorum. eğer böyle duyum diye sınav sonucuna dair bilgi paylaşılacaksa ben kendi adıma soru işareti koyarım? kimsenin devletin kurumunu küçük düşürmeye hakkı yok
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ahmetali33 ben değilim ama siz kesin ya kitap yazarsınız ya da yayın evi kuklası
ahmet bey bilimum küfür ve hakareti şu zaman diliminde yiyorsunuz, onurlu bir birey olmadığınızı ortaya koymuş oluyorsunuz,