@lukatoni teşekkürler yanıtınız için.
Seadorf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İstanbul ve Ankarada yaşayan arkadaşlar çok şanslı, mülakata kalmasalar bile şöyle sınavlara rahat rahat giriyorlar masrafsız ve zahmetsiz. Ben uzaktan gidip geliyorum işsizimde çok zor oluyor. Keşke bende oralarda yaşasaydım.
-
@kalemcanavarı dostum şimdi ilana baktımda 6 Kasım yazıyor. Hatta o satır
"Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, ilgilinin ad-soyadı, aday numarası ve
KPSS puanı belirtilmek suretiyle Genel Müdürlüğün internet sitesinde (https://www.tkgm.gov.tr/)
06.11.2020 Cuma günü ilan edilecek olup ilanda yazılı sınavın yapılacağı yerin adresi de
belirtilecektir." Çok önemli bi detay değil ama yanlışlığı düzeltmek istedim. -
Geç olsun güç olmasın. Puanımız yetsinde hayırlısıyla.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Ticaret denetmen yardımcılığı, gsb müfettiş yardımcılığı ve gsb uzman yardımcılığı için özellikle belirtilerek izinler verilmişti. O izinlerin yıl sonuna kadar kullanılması gerekmiyor mu? Ben bu ilanların gelmesini bekliyorum.
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, kazanalardan Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü ve KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı sonucunu bekleyen varsa lütfen feragat etsinler. Bu kurumlar bazen yedekten çağırmayabiliyor, lütfen en kısa zamanda feragat edin
Seadorf tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, kazanalardan Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü ve KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı sonucunu bekleyen varsa lütfen feragat etsinler. Bu kurumlar bazen yedekten çağırmayabiliyor, lütfen en kısa zamanda feragat edin
-
İçişleri ayrı, göç idaresi genel müdürlüğü ayrıdır. Orda yazılan 60 kişilik istihdam hedefi göç idaresini kapsamıyordur tahminimce
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Dün bir toplantı olacak deniyordu. Oradan bi ses çıkmadı mı?
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@elika YDS isteyip istemeyeceklerini sordunuz mu acaba?
-
Geçen yıl vergi ve sosyal güvenlik alanlarında istihdam edilecekler sınırlamaya tabi değil durumu vardı. Bu yıl öyle bir şey yazmıyor sanki.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İstanbul ve Ankarada yaşayan arkadaşlar çok şanslı, mülakata kalmasalar bile şöyle sınavlara rahat rahat giriyorlar masrafsız ve zahmetsiz. Ben uzaktan gidip geliyorum işsizimde çok zor oluyor. Keşke bende oralarda yaşasaydım.
-
@seadorf Düzeltme: 1 şubatta sözlü tarihleri de belli olacak, 5 şubatta sözlü sınav giriş belgeleri yayınlanacak
-
@blcmert 1 şubatta yazılı sonuçları açıklanacak 5 şubatta sözlü sınav tarihleri açıklanacak bakalım kaç kişi kalıyor?
-
65i geçen herkes mülakata kalırsa, kpssde 88 üstü puan yapan neredeyse herkes bu sınavda 65 üstü yapar. Çok fazla kişi mülakat kalmaz mı? 130 kişi girdiyse 100 üzeri kişi mülakata kalır gibi sanki..? Yanlış mı düşünüyorum? Çünkü her derseten 16-17 doğru yapılır, yanlışlarda doğruyu götürmüyor.