Mailime cevap gelmiş, yer değişikliği mümkün değilmiş ve sınav süresi bir saatmiş. İçeriğe dair bir şey dememişler. Ben de girmeyeceğim, asla değmez onca yol gidip erkenden uyanmaya. Sonucu da içeriği de belirsiz
svetlana tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
svetlana tarafından gönderilen son iletiler
-
@hattorihanzo anladım, ancak dediğim gibi erkek arkadaşım sayesinde arabada uyuma ve daha sonrasında istanbul'da kalacak yer bulma fırsatım doğduğu için geldim. art niyetli olduğumu düşünen varsa diye açıklıyorum durumu. ayrıca hayat şartları değişkendir, her an her şey olabilir. @jiji 'nin yazdığı yoruma da katılıyorum. insan bir şeyleri kazanmak istiyorsa öncelikle kendisine bakmalı ve kendisi ile yarışmalıdır.
-
@hattorihanzo canım öyle istedi, ben de canım istediği için geldim.ha bir de erkek arkadaşım da benimle gelmeyi kabul ettiği için erken kalktığım hâlde arabada uyuma şansım doğdu. bir mahsuru mu oluyor buraya böyle ileti yazıp girince acaba?
-
birçok kişi hem uzman yardımcılığı hem de araştırmacı olmak için başvurmuş.. bu arkadaşlara da bir eleme yapılır mı sizce
-
@akvaryumkusu ne zamana ya da ne kadarlık bir süre için ertelendi acaba meslek sınavları?
-
@melikeozdemirs rica ederim
inşallah bir saat için gitmeye değer
-
@melikeozdemirs merhaba, benimki cts olduğundan izin almama gerek yok ancak içişleri bakanlığının net sitesinden ya da 199'dan durumu bildirip izin alınabiliyormuş..içişlerinin yayınladığı genelgede var detaylar, numarayı yanlış hatırlıyor olabilirim
-
arkadaşlar ben kendi arabamla geleceğim sınava ama yasak olan saatlerde yolda olmam gerekiyor, istanbul'a yakın bi şehirde oturuyorum.. sizce izin vs almak gerekir mi yoksa ceza alır mıyım? ya da nasıl bir yol izlemem gerekir?
-
bence en ideali sınavı bir süre erteleyip online şekilde yapmak.. bu süreçte kendileri de gereken hazırlıkları yaparlar, bünyelerinde o kadar mühendis var altyapı hazırlanır bence. en kötü herhangi bi İK şirketinin altyapısını kullanabilirler, böyle örnekler de var. ön eleme yapmazlarsa onca insanı yazılı sınavda elemek zor olabilir
-
@ozlem_ ben bi şirketin online sınavına girmiştim, kamera ve mikrofon açık şekilde girilebiliyor, her soru için süre var.. aynı soruya tekrar dönülemiyor falan.. önlemleri var yani. kaldı ki 2020'de mezun olan çok kimse online sınavlara girdi
-
sizce yarın bir bilgilendirme gelir mi bununla alakalı? yoksa aramak ya da mail atmak mı gerekir bi şeyler öğrenmek için