@keynesyenizm Helal olsun hocam bende sabahlara kadar uyuyamadım neyi yanlış yaptım o kadar güzel geçmişti her şey diye düşünüp durdum ama hayırlı olan buymuş demek ki umarım çabalayan hakkını illaki bir yerden alır
yeserenumutlar
@yeserenumutlar
yeserenumutlar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@keynesyenizm Çok teşekkür ederim hocam ben de sizi tebrik ederim ve buradaki tüm arkadaşlarımızın en kısa sürede hak ettikleri yerlere gelmesini dilerim
yeserenumutlar tarafından gönderilen son iletiler
-
@snoopy Çok teşekkür ederim hocam hepimiz için hayırlı olsun inş.
-
@keynesyenizm Çok teşekkür ederim hocam ben de sizi tebrik ederim ve buradaki tüm arkadaşlarımızın en kısa sürede hak ettikleri yerlere gelmesini dilerim
-
@miamia evet hocam onlar aradılar sabah halloldu
-
@snoopy hocam bu numara 18 aralıkta beni aradı ama tanımadığım için açmamıştım şuan çok fena oldum yarın arasam konuşsam ne yapabilirim yedek miyim öğrenebilir miyim nasıl öğrenirim biliyor musunuz
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar ekonometri bölümü bu sınava girebiliyor mu? Ekonometri bölümünün sınava giremeyeceği kararı iptal edildi diye duydum ama internette de net bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan paylaşırsa güzel olur.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İş yükü fazla deniliyor velevki oldu atandık daha iyi bir yere geçmek için puan yükselteyim desen kpss çalışacak zaman kalır mı ki?
-
RE: 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@pisagor Yaptım hocam meslek bilgisine müfettiş yardımcısı demek gerekiyormuş sonra da özgeçmiş bölümüne gidip statünüzü aktife çeviriceksiniz bir de sınav bilgileri bölümünden sınav bilgilerini getir kısmını yaptıktan sonra başvurabiliyorsunuz
-
@keynesyenizm Helal olsun hocam bende sabahlara kadar uyuyamadım neyi yanlış yaptım o kadar güzel geçmişti her şey diye düşünüp durdum ama hayırlı olan buymuş demek ki umarım çabalayan hakkını illaki bir yerden alır
-
@başarısız Sağ olun hocam inş hayırlısı olur tebrik ederim bende sizi