Öncelikle herkese merhabalar. Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans yapmaktayım ve aynı zamanda 2021 senesinde yapılacak olan Kaymakamlık Sınavına hazırlanmaya karar verdim. . Bu sene ilk defa sınava gireceğim. Uzaktan eğitim kurslarına katılarak çalışmamı desteklemek istiyorum. Sizlere bu noktada önerdiğiniz bir kurs olup olmadığını sormak istiyorum. Themis ve ilkuzem önüme çıkan kurslar fakat kararsız kaldım. Sizlerin de kurs konusunda önerilerini bekliyorum. Herkese başarılar dilerim.
SaltOzgun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
SaltOzgun tarafından gönderilen son iletiler
-
@gürkan35, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@saltozgun Ben mia serisinden çalıştım. Idare hukukunu da hukuk ogretir diye youtube kanalından izledim. Mikro makro iktisadi da benim hocam kanalından izledim. Türkiye ekonomisini de Türkiye Barolar Birliğinin yayımladığı cumhuriyet donemi ekonomisi kitabından çalıştım.
çok teşekkürler hocam, inceleyeceğim söylediğiniz kaynakları.
-
@gürkan35 teşekkürler hocam, kaynak konusunda bir çok bilgi bulunmakta ve biraz karışık. Sizin bu konuda önerebileceğiniz kaynaklar var mı acaba?
-
@gürkan35 Hocam kendi başıma da halledebilirim fakat kurs ile birlikte daha başarılı olabileceğimi düşünmekteyim.
-
Öncelikle herkese merhabalar. Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans yapmaktayım ve aynı zamanda 2021 senesinde yapılacak olan Kaymakamlık Sınavına hazırlanmaya karar verdim. . Bu sene ilk defa sınava gireceğim. Uzaktan eğitim kurslarına katılarak çalışmamı desteklemek istiyorum. Sizlere bu noktada önerdiğiniz bir kurs olup olmadığını sormak istiyorum. Themis ve ilkuzem önüme çıkan kurslar fakat kararsız kaldım. Sizlerin de kurs konusunda önerilerini bekliyorum. Herkese başarılar dilerim.