Başvuru belgesinde hes kodu yazıyor mu?
Tbt96 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@muzmin 2017 ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardımcılığı başlığı var aynı forumda devam sayfalarında bahsetmişler mülakat aşamasından da
Tbt96 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB Araştırmacı Alım İlanı 2021
@lion geçen sene uzman yardımcısı sınavına girmiştim 60 soru 30 dakikalık genel yetenek sınavı vardı sırf mantık sorusu masa aslansa aslan kaplansa çiçek nedir gibi önerme soruları , basit matematik problemleri(kar,zarar,yüzde,küme vb) gibi o yüzden ilk önce genel yetenek sınavını geçmeye bakın .. sorular çok basit ancak zaman yetmiyor .soruları olabildiğince hızlı çözmek önemli.
-
başvuru ücretini yatırdım başvurumu yaptım başvurunuz değerlendirme aşamasında yazıyor sizde de aynı mı?
-
Başvuru ücretini nasıl yatıracağız bilen var mı?
-
Hmuy u kazanan ve belgelerini teslim edecek arkadaslar %100 hm de çalışmak isteyen arkadaslar feragat edebilirler mi lütfen️
-
@muzmin 2017 ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardımcılığı başlığı var aynı forumda devam sayfalarında bahsetmişler mülakat aşamasından da
-
yakın bir zamanda mülakat tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsanız çok makbule geçer ayrıca erkek adayların takımları nasıl olmalı ? bilmediğimiz sorularda nasıl cevaplar vermeliyiz?
-
Bu kurumun yapacağı sözlünün en son muadili ekonomi bakanlığı dış ticaret uzmanlığı mıdır acaba?
-
RE: Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021
Olumsuz geri dönüş alan var mı?
-
sınava giren oldu mu arkadaşlar?
-
Perşembe gönderileceği söylenen sınav linkini ben de henüz almadım belki cuma günü atarlar