TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    162
    1322
    235801
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      cnkmo26 @Duha Son düzenleyen:

@duha, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

duyuruda zaten şöyle birşey yazılmış arkadaşlar;
      “Ancak yazılı sınavda başarılı olan aday sayısının, ilan edilen kadronun üç katının altında olması halinde başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılır.’’ Hükmüne istinaden Uluslararası İlişkiler bölümünde yazılı sınav sonucuna göre başarılı olan tüm adaylar sözlü sınava çağrılmıştır.”
      puan konusu önemli gerçekten. müfettişlikte de bu şekilde mi açıklarlar sorusu oluştu kafamda.
      puanını öğrenebilen arkadaşlar süreçle alakalı bilgilendirirlerse bizleri de sevinirim.

7 bolumden bir tek uluslararasi iliskilerde son kazanan kisiyle ayni puanda arkadaslar var..diger bolumlerde de o kadar kisi girmesine ragmen ne hikmetse son kazanan kisiyle ayni puanda alan yok..istedklerine gore 69 da birakabilirler istedklerini yani..kazananlarin soyleyecegi argo cumleyi tahmin edebiliyorum ama sonuclarin aciklanmasi lazim seffaflik acisindan..en azindan hangi bolumden kaybettiginiogrenmek istemesi hakki sinava gelenlerin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • H
        hawelmo Son düzenleyen:

Kurumu aradığımda sınav puanını dilekçe veya cimer bilgi edinme yoluyla öğrenebileceğimiz cevabını aldım. Açıkçası bunun için neden böyle bir çaba harcamamız gerekiyo anlamış değilim.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • R
          Ready2Die4Us @hawelmo Son düzenleyen:

Hic umutlanmadan bakmistim. Hayret kazanmisim. Neyse mulakattan eleniriz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            ksua Son düzenleyen:

64 hukukçuyu sınava sokup sadece 8 tanesini seçtiler. İnsanların vaktine, emeğine yazık ettiler. Hukukçu uzman yardımcısı istemiyorlarsa ilana yazmasınlar. Hiç yoktan 6 saatimiz gitti.
            Ben hukuk ve ingilizce sınavında en azından bara olan 60 puanı geçeceğimden emindim. Muhtemelen iktisattan elendim. Cimer'den bilgi başvurusunda bulunacağım ama yetkili kişi TC ve e-postasını istiyorlar. Başvuruyu nasıl yapacağız bilen var mı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • G
              gloin1 Son düzenleyen:

@ksua hocam ben de hukuktan girdim ama olmadı maalesef. Ben de sizin gibi neden olmadığının sebebini arıyorum. Sonraki sınava hazırlanmak açısından da önemli olacaktır hangi gerekçeyle kaldığımız. Puanlarınızı öğrenirseniz ya da neden kaldığımıza dair bir şeyler öğrenirseniz eğer, paylaşırsanız sevinirim. Dilerseniz ben de bir yol alabilirsem paylaşırım sizlerle.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • T
                Tbt96 Son düzenleyen:

Bu kurumun yapacağı sözlünün en son muadili ekonomi bakanlığı dış ticaret uzmanlığı mıdır acaba?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • S
                  solely21 @ksua Son düzenleyen:

@ksua tahminimce tüzel kişiyi seçerek devam ediyorsunuz. Gerçek kişi olarak başvuru yapıyorsanız gerçek kişi İbaresini seçin, sizden yetkili kişi hakkında bir şey istemezler

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • K
                    kamucubey Yasaklı @Tbt96 Son düzenleyen:

Evet hocam. Tabi bir de gümrük ve ticaret uzman yardımcılığı var. İki bakanlık birleşince tek unvan. Fakat uluslararası ilişkiler mezunları için tam anlamıyla eski dış ticaret uzman yardımclığı mülakatı olacak bence

• U
                      user1045 Son düzenleyen:

Hocam hukuk alanından neden bu kadar az kişi çağırılmış bir bilgisi olan var mı? Kadro sayısından bile az insan çağırmışlar o zaman Hukuk alanından doğru düzgün alım yapmayacaklar. Keşke böyle bir durum vardı ise en başta kadroyu düşük tutsalardı herkes ona göre sınava girerdi.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • F
                        fdl @user1045 Son düzenleyen:

@user1045, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Hocam hukuk alanından neden bu kadar az kişi çağırılmış bir bilgisi olan var mı? Kadro sayısından bile az insan çağırmışlar o zaman Hukuk alanından doğru düzgün alım yapmayacaklar. Keşke böyle bir durum vardı ise en başta kadroyu düşük tutsalardı herkes ona göre sınava girerdi.

70 barajını geçen aday sayısı az olduğu için sanırım

• J
                          janpi Son düzenleyen:

Kamucular nasıl bir hazırlık yapmayı düşünüyorsunuz mülakat için?

• H
                            hpolitics Son düzenleyen:

@janpi ua iktisat makro mikro caliscam hocam. Digerlerini bilmek zorundayiz yani zaten.

• K
                              ksua @solely21 Son düzenleyen:

@solely21 Dediğiniz gibi yapınca başvurumu yapabildim. Teşekkür ederim. Sınava giren diğer herkese sınav kağıtlarını talep etmeyi, hatta sonrasında sonuçlara dava açmayı tavsiye ediyorum. Bir umut işi gücü bırakıp sınavlara çalışıyoruz, emek harcıyoruz sonucunda puanımızı bile öğrenemeden eleniyoruz.

• T
                                Tbt96 Son düzenleyen:

yakın bir zamanda mülakat tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsanız çok makbule geçer ayrıca erkek adayların takımları nasıl olmalı ? bilmediğimiz sorularda nasıl cevaplar vermeliyiz?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • R
                                  raikkonen @Tbt96 Son düzenleyen:

@tbt96 hocam bilemediğiniz sorularda direk bilmiyorum ya da hatırlamıyorum demeniz daha iyi, zaten tüm soruları bilmenizi beklemiyorlar. Takım elbise için de siyah veya lacivert daha iyi olur.

• M
                                    muzmin Son düzenleyen:

Geçmiş dönem başlıklarını bulamadım ya mülakat hakkında fikir edinebilmek için. Var mı daha önceden girip de bilgi verebilecek olan?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • H
                                      hpolitics Son düzenleyen:

Valla calisan arkadasimla konustum kamudan girmisti o iki sene once. Bizim donemimizde kimine mevzuat yani ticaret bakanliginin gorev alani kimine dogrudan alani kimine de iktisat sordular dedi. Artik sansa kalmis

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • G
                                        Gazili 0 Hazine ve Maliye Bakanlığı @hpolitics Son düzenleyen:

@hpolitics peki ingilizce sormuşlar mı ?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          hpolitics @Gazili 0 Son düzenleyen:

@gazili-0 Kimine evet kimine hayir

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • G
                                            Gazili 0 Hazine ve Maliye Bakanlığı @hpolitics Son düzenleyen:

@hpolitics teşekkür ederim

• 1
                                            • 2
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 52 / 67